4 yaşımdan beri bilgisyar oynardım, okula başlayınca ders kitaplarında değişik bilimkurgu hikayeleri oluşturmuştum, diğerleri yazı yazmayı örenmekle meşgulken

yazıları, harfleri maden niyetine toplamak gibi olaylar falan vardı.. Pek çok kez rehber öğretmeni boylamıştım

Artık öretmenler alternatifler aramaya başladı, ve elime bunları çizmem için defterler tutuşturdular. (Çoğunluka kitaplarda devam etmiştim:D) Sonra işin içine arkadaşlarımı katmaya başladım, önderliğimde çizimler ve ufak tefek hikayelerle rp yapılıyordu. (naaptıımızı bilmiorduk teknik olarak

) bilimkurgudan sonra yavaş yavaş fantastik öğelere de girmiştik, bu olay şöye olmuştu, ortaçağ ile o devirlerin kale ve savaş tekniklerine olan merakım eşliğinde çeşitli hikayeler yapıyordum, savaşlar v.b. sonra bunlara fantastik öğeler eklenmeye başladı. (Fantastik öğe katmadan önce de, o devirdeki teknik gelişmeleri de kendimiz yapıyorduk, mesela mancınığı biz tasarlıyorduk ki bunlar%90 doğru taslaklardı.) çeşitli haritalarla kendimize ülkeler çıkarıp birbirimizle savaşıyorduk, hikayeler oluşturuyorduk. Hikayelerin yoğunluk kazanmasıyla, yaptığımız şeyleri çizgiroman havasıyla, defterde kare kare oluşturmaya başladık. Çizimlerim çok iyiydi, basitçe çiziyordum, ama ortamı rahatça belirtiyordu. Karakterler çöp adam tekniğiyle yapılıyordu ama belirgin yerleri (pelerin, v.b herhangi item) iyi vurgulanıyordu. Diyaloglar ile de ilginç bir mizah havası katmıştım. Bunları da karakterlrin ifadesi destekliyordu

Sonuçta, teknik bilgisi, fantazya, mizah ile korkunç bir eğlence imkanı yaratmıştık. (Bu arada dersler uçup gidiyor bizim alakamız yok:D) Bu hikayeler giderek gelişti. Ortaya sayısız karakter, hikaye, harita item v.b çıkıyordu. (Bilimkugu da yapıyorduk fantastikte, birinden sıkılınca öbürü.) İlkokul hayatımın çoğunu bu oluşturdu diyebilirim. Bu kadarı yeter heraldei daha gitmeyeyim

Fantastiğe ister istemez bu şekilde girdik...