ben hatırlatırım canım (=, bu arada biri beni bi konuda aydınlatabilirmi diziyi sonradan izlemeye başladığım için Yasemin'in anne ve babasının niye ayrıldığını bilmiyorum =/ biri anlatabilir mi =/
o eski biraz keriman araya girdi ayrıldılar

en güldüğüm yeri istanbul metrosuydu hani

üff sıkıcı bi bölümdü.O Deniz'in sigara,konçerto olayına bittim.Bir son sözlerini söylemediği kaldı

yaşar da sıktı iyice bi ışık bi o evi terkedip duruyorlar atmosfer değişikliği filan

nan ne barınıyosun kadına

belki o da bu tarafa geçer(diye düşünmek saçma olur dizinin son bölümleri bunlar)ya denizin kaçma olasılığı çok düşük zaten büyük ihtimalle yakalacak kızıldere olaylarına karışmaz.Karışırsa da 1-2 bölüm sonra Good-Bye

ya hani sinanın bi çocuğu vardı mahirin sevgilisi falan onlar niye yok ki

zaten mahirler gidici azıcık daha gösterin uleyn

haruna acıdım ama ya

bebek de bebeğe benzese

alparslan şimdiye kadar hiç gözüme çarpmadı ertuğrullar yeni geliyo :hönk azıcık şu yöne ağırlık verin ya.nezahat(sanırım)'in hastalığından bahsederken bizim son konunun özetini geçtiler saolsun daha iyi anladım

çoğu kişi defnelerin tanıdığımıza geldik diyeceğini düşünüyor ama konuşmalar filan kaçış yok

düşünsenize ya gitar çalıp rolling stone's filan konuşan çocuklar şimdi yarım saat birlikte kalamıyor

56. bölüm bitti 60 son diyorlar.Birde 80 darbesi ile sonlanacakmış.