biz türkler hepimiz barbarız, kuyruğumuzda var...
Benimki kamyon altında kaldı geçen gün

. Estetik ameliyatla daha iyisini yaptırıcam. Böyle ucu kıvrık bir şey düşünüyorum.
Kuyruksuz Türk, Türk değildir! Orclar halt etmiş, gelsinler bizden öğrensinler şiddet nasıl olur. Tabii biz böyle onur, şeref, saygı, bağlılık nedir bilmeyiz ya orcları katlarız yaa!
Bu yazılanları ben de okumuştum ama 1-2 sene olmuştu sanırım. Tamamen Türk korkusudur diyorum. AB süreciyle de bağlantılı olduğuna inanırım. Sonuçta ne kadarını etkilesek kardır diyorlar.
Tolkien'in adı artık çok daha ön planda. Ama adamın bize karşı bir garezi olacağını düşünmüyorum. Sanatçı bir yerde, toplumun dogmalarından sıyrılmış olmalı. Ama evet, ilk okuduğumda ciddi ciddi şüphe edip üzülmüştüm, bunu inkar etmiyorum. Sonradan düşününce bir kanıt bulamadım ben. Hem madem 2.Dünya Savaşı'ndan etkilenme var demişsiniz, o zaman da biz o savaşta yoktuk

.
Not: Türk atlarının kalitesi, bir İngiliz yazar tarafından kitap haline getirilmiştir(Alkım kitapevinden görmüştüm). Bir Türk atını anlatıyordu kitap. Okudum biraz, gayet de övüyorlardı

. Ata olan hayranlıkları diz boyu.
Bodur nedir yahu xD. Midillimi bu. Biz o atların tepelerinde yüzyıllar boyunca adımızı duyurmadık mı

?
Özgür'e not: sinirlenme hiç ^^. Sakin... Ben senin yerine de sinirleniyorum emin ol. Bu sakin ilk mesajım oldu.