Piyanist
Bundan 5-6 sene önce izlemiştim. Küçük yaşta olduğumdan bir hayli sıkıcı gelmişti. Elime geçince bir daha izleyeyim dedim. 2. Dünya Savaşı atmosferini, yahudilerin yaşadıklarını çok iyi yansıtmış. Adrien Brody'nin mükemmel performansı sayesinde de kesinlikle izlenmesi gereken bir film olmuş. Mutlaka izlemelisiniz.
İhanetin Bedeli
Gerard Butler her zamanki gibi güzel oynamış. Benzer filmler kadar iyi olmasa da zaman geçirmek için izlenebilecek bir film. Yapılan yorumlarda sonunda şaşırdıklarını söylüyorlar. Ama beni sonu o kadar şaşkına çevirmedi.
Korkunç Son - Giallo
Piyanisti izledikten bir gün sonra televizyonda verdiler. Adrien Brody var izleyeyim dedim. Film boyunca gerilmekten çok sıkıldım. Basit bir seri katil filmi. Adamın sarı olmasıyla korkutmaya çalışmışlar. Film sizi hiç merakta bırakmıyor. Her şey beklediğiniz gibi oluyor. İzlemezseniz pek bir şey kaybetmezsiniz.
Ben başta katil dedektif (Adrien Brody ) zannettim ancak filmin başlarında da katili gösteriyorlar.
6. His
Kesinlikle çok güzel bir film. Bu zamana kadar izlemediğim için kendimi kınıyorum. Film boyunca sizi geriyor. Sonu ise sizi çok şaşırtıyor. Kesinlikle bir başyapıt. Karanlıkta izlemenizi tavsiye ederim :aha:
Adamım
Samuel L. Jackson'ın çoğu filmini severim. Daha önce bir çok kez televizyonda verilmesine rağmen sadece sonunu izleyebilmiştim. Güzel bir komedi filmi. Sizi hiç sıkmıyor. Ayrıca film boyunca bol bol Türklerden ve Türkiye'den bahsediliyor.