Sana tavsiyem; eger zaman çarkından maksimum zevk almak istiyorsan, okumak için acele etme. Cunku kendisi gerek anlatım bakımından gerekse olay örgüsü bakımından fantastik edebiyattaki en ağır eserlerden biridir. Diğer eserleri okuyarak biraz piş bence.
Öneriniz için teşekkürler. Ancak her ihtimale karşı Zaman Çarkı'nın ilk iki kitabını alıyorum. Diğer kitapları daha sonra okurum belki.
Okuduğum kitaba gelecek olursak; İlkbahar Şafağı Ejderhaları. İkinci kitapta yaşadığım hayal kırıklığı sebebiyle biraz ön yargılı yaklaşmıştım. Ancak kitap oldukça akıcı devam ediyor.
Devamındaki Efsaneler üçlemesi adı gibi efsanedir. İlkbahar Şafağı'ndan sonra okumayı bırakma Ejderha Mızrağı'nı 
Okuduğum kitap : Percy Jackson - Labirent Savaşı. Kaos yaklaşırken heyecanımız tavana vuruyor ! Serinin en iyi kitaplarından bence. Ama hepsi de ayrı bir güzel.
Evet, serinin en iyisidir Labirent Savaşı. Beğeneceğini umuyorum 
Bu arada asla bırakmam. İlk olarak Kayıp Tarihçeler'i okumayı düşünüyordum ancak, ara kitapları okumamam gerektiğine karar verdim. Arada olan birkaç olayın nasıl olduğunu anlamam gerekmiyor. Direk Efsaneler Üçlemesi'ne geçeceğim 
Pek ara kitap denemez aslında. Kahramanların yolları ayrışıyor diğerlerinin ne yaptığı anlatılıyor.
Keşke okumada şöyle bir sıralama yapsaydın daha hoş olurdu :
Güz Alacakaranlığının Ejderhaları
Cüce Derinlikleri Ejderhaları
Kış Gecesi Ejderhaları
Yüceefendi Gökleri Ejderhaları
İlkbahar Şafağı Ejderhaları
Kum Saati Büyücü Ejderhaları
Böyle daha fazla zevkini alabilirdin Ejderha Mızrağı'nın.