Bugün de bir rüya gördüm, hayırdır inşallah.
Rüya şöyle;
Kayıp Rıhtım ekibi "Kanal B" ile anlaşarak bir TV programı yapıyordu. Sunucu ise "Fırtınakıran"dı. Gördüğüm kişinin nasıl "Fırtınakıran" olduğunu bildiğimi bilmiyorum, kendisini daha önce hiç görmemiş olmama rağmen rüyamda 170 cm boylarında esmer bir hanımdı.
Ayrıca tüm üyeler yayın başlamadan beş dakika önce toplu fotoğraf çektirdiler, hem de kostümlü. Kostüm de öyle rastgele değil. Herkes forumdaki avatarları şekline bürünmüştü. Mesela yine daha önce kendisini hiç görmemiş olmama rağmen "Galaxie" adlı üye sarı bir peruk ve siyah bir ceket giymişti. "Hurin" isimli üye de elinde bir av borusu taşıyordu. Fiddler ise stüdyonun ortasına bir gemi ile geliyordu
Ben deniz "emuk" da bezle bir birine tutturulmuş devasa "e-m-u-k" harflerinin ortasında boy göstermiştim.
Sunucumuz çok heyecanlı, yayın da çok başarılıydı. Herkes tebrik ediyordu, tüm Türkiye'de izlenme rekoru kırılıyordu vs.
Bir de dikkate alan olursa ve eğer ileride böyle bir durum olursa "Kanal B" ile anlaşın. Rüya çok gerçekçiydi, çok etkilendim valla. Hala etkisindeyim, düşünün artık.