Spoiler: GösterÇakallaaaaaar! Gizli gizli anlaştınız post kasıyonuz deeemi?? Yemeyin bizi burda...Of.O değil de,Birileri bana gerçekten boşluğun, hiçliğin tasvirini yapabilir mi? Öyle bir yazı okumak istiyorum nedense. Bir sonraki mesaja biri bunu yapsın, hem başlığı da toparlamış olalım bari.Lütfen.
Alıntı yapılan: Madam Vio - 27 Mayıs 2012, 23:43:53Spoiler: GösterÇakallaaaaaar! Gizli gizli anlaştınız post kasıyonuz deeemi?? Yemeyin bizi burda...Of.O değil de,Birileri bana gerçekten boşluğun, hiçliğin tasvirini yapabilir mi? Öyle bir yazı okumak istiyorum nedense. Bir sonraki mesaja biri bunu yapsın, hem başlığı da toparlamış olalım bari.Lütfen.Var olan bir evrende yaşıyoruz, kimse boşluğu veya hiçliği deneyimlemedi. Zor valla.
Ben zaten araba kullanmayı sevmediğim için gemi kullanıyorum.. Doğruluğu var rüyanın yani. Gerçekleşebilir.
Vay be, demek kayıp rıhtımı rüyanda gördün ^^Ben de daha önce görmüştüm ama yayın falan yoktu buluşma oluyordu benim rüyamda... Tabi seninki çok daha gerçekçiymiş cidden. Ben oturup şu şöyleydi bu böyleydi yazabileceğim kadar görmedim kimseyi rüyamda. Sadece herkesin orada olduğunu biliyordum, o kadar.
Önce görünüşle başlayayım:Boyum 1.70 olmasa da 1.67. Bu durumda tuturamadığınızı söyleyemem. Esmerden kastınız ten olarak esmer mi, yoksa koyu renk saçlılara da esmer diyorlar o şekilde bir esmer mi bilemiyorum. Fakat, ten olarak gayet beyaz olsam da saçlarım koyu renk. O alanda esmer dediyseniz o da doğru.Gelelim röportaj işine: Heyecanlı olmama çok bozuldum u_u. Yakıştıramadım kendime . O değil de, ben ciddi ciddi rüyanızı dominet etmişim yahu o.O. Röportajlar yapmış, yayın sunmuşum. Sizle bile röportajımız olmuş . Yalnız rüyada bir hata var, onu düzeltmek isterim. Röportajımızı trolleyen adam kimse bir banlayamamışız yahu, kınadım bizi. Adam resmen kıskanmış, üşenmemiş ve gelmiş trollük yapmış.
Benden özel olarak bahsetmemişsin ancak böyle bir rüya görmen iyiye alamet olabilir. Sevindim. Keşke ben de rüyalarımı hatırlayabilsem diye düşündüm
Ben de hayatımın sayılı kanlı canlı rüyalarından birini gördüm. Normalde ruya hatirlama ozurlusuyumdur. Fakat nedense bu farkli oldu. Neredeyse her karesi aklımda yahu.