Filmle ilgili gelişmeleri merak ederken forumda/portalda yeni haberini görmek pek bir güzel oldu .Peter Jackson ve ekibi, sağolsunlar, bizlere süprizler yapıyor ama kitapta geçmeyen karakterleri eklemek ne kadar sağlıklı olur onu bilemiyorum. Yönetmene saygım ve inancım sonsuz aslında. Ama sorun şu ki, filmin adı Hobbit olunca kitaba sadık kalmayı istiyor insan. O zaman çekilen film Hobbit izleri taşıyan bir başka hikaye olacak gibi. Elbette ağırlık Hobbit'te ama kitapta yer almayan karakterleri koymaları konusunda kesin bir yorum yapamıyorum. Bekleyip görmek kalıyor.Tek isteği şu: Daha fazla cüce, daha fazla (Gimli gibi) tripleri ! Diğer cüceleri de yakın zamanda tamamlayacaklar sanırım.
“Ajansım Warner Bros. ile konuşmaya devam ettiğim süre içerisinde benim için de Gandlaf, en çok oynamak istediğim karakter konumunda kalmaya devam etti, ediyor da. Yeni bir rol ya da yeni bir bölümden ziyade bunun için çok daha fazla merak içerisindeyim. Oyunculuk açısından devam filmleri orijinalleri kadar tatmin edici değil.”
Nihayet! Bu rolde başkasını görmeye dayanamazdım herhalde. Darısı Elrond'un başına artık (O anlamış mıydı yoksa?)
Şimdi gelin, Peter Jackson size seti gezdirsin ve Hobbit açlığınız katlanarak artsın! Ah, unutmadan, video tam tamına 10 dakika uzunluğunda .Videoyu görmek için buraya tıklayın.