Alıntı yapılan: Fırtınakıran - 15 Nisan 2011, 14:10:38Şimdi gelin, Peter Jackson size seti gezdirsin ve Hobbit açlığınız katlanarak artsın! Ah, unutmadan, video tam tamına 10 dakika uzunluğunda .Videoyu görmek için buraya tıklayın.Bu film setinde en ufak bir rolüm olması için pek çok şeyden ödün verebilirdim. Aynı duyguyu üçleme için beslemedim ama Hobbit için, videonun altındaki yorumlardan birinde sergilenen coşkuya birebir katılıyorum
Şimdi gelin, Peter Jackson size seti gezdirsin ve Hobbit açlığınız katlanarak artsın! Ah, unutmadan, video tam tamına 10 dakika uzunluğunda .Videoyu görmek için buraya tıklayın.
"Şimdi bir ömür kadar uzak gelse de, Yüzüklerin Efendisi’nin başlarındayken Ain’t It Cool sitesinin sorularını cevaplamayı kabul etmiştim. Harry Knowles biz daha ön hazırlık aşamasındayken soruları seçip bana yöneltmişti, ben de elimden gelenin en iyisi ile cevapladım. Düşündüm ki, aynısını facebook sayfası aracılığı ile Hobbit için yaparsak hoşunuza gider. Hadi başlayalım. Eğer filmlerle ilgili sorularınız varsa bana bu sayfa üzerinden gönderin ve aralarından 20 tanesini cevaplayayım. Kim bilir, eğer eğlenirsek neden 20’de duralım ki?"
Takımımızın iki yeni oyuncusunu karşılamaktan ötürü mutluyum.Dean O'Gorman, Fili'yi oynayacak. Kendisiyle çalışmaktan ötürü oldukça heyecanlandığım Dean Yeni Zelanda'lı muhteşem bir aktör. Son zamanlarda 'The Almighty Johnsons!' adında harika bir dizide oynuyor ve seri hayranlarının bilmesini isterim ki, çekim takvimimiz Dean'in diziye ikinci sezonda da devam edebilecek şekilde düzenlendi.Lee Pace'in elf kral Thranduil'i oynayacağını duyurduğum için çok mutluyum! Bu Tolkien hikayesini çekmek çok zor, özellikle elf karakterlerini. Ve Lee, Thranduil karakteri için ilk her zaman seçeneğimiz oldu. Harika olacak! Birkaç sene önceki 'The Fall' (Düşüş) filmindeki performasını çok sevmiştik ve o zamandan beri onunla çalışmayı umuyorduk. Thranduil'i kimin oynyacağını ilk defa tartışırken, nerdeyse bir anda aklımıza gelen isim Lee olmuştu."
�The Hobbit�te Frodo da oynayacakYüzüklerin Efendisi�nden önceki dönemi anlatan The Hobbit filminde, Frodo karakteri de yer alacak.J.R.R Tolkien�in Yüzüklerin Efendisi üçlemesinin sinema versiyonunun ardından daha önceki bir dönemi anlatan The Hobbit için de kadro oluşturuluyor.İlk büyük sürpriz �Frodo� karakteri oldu. Aslında kitapta Frodo karakteri henüz doğmadığı için yok. Ancak �The Hobbit� Yüzüklerin Efendisi serisinin başrol oyuncusu olmadan olamazdı.Entertainment Weekly�de yer alan habere göre Elijah Wood, Frodo karakteriyle filmin giriş sahnesinde görünecek. İddialara göre Frodo, amcası Bilbo Baggins�in hikayesini anlatacak.Peter Jackson�ın yöneteceği Hobbit iki ayrı filmden oluşacak.Filmin kadrosu hemen hemen korundu. Cate Blanchett, Galadriel�i ve Ian McKellen da Gandalf�ı oynayacak. Gollum�un canlandırmalarını da yine Andy Serkis yapacak. Bilbo daha genç olacağı için daha önceki oyuncu Ian Holm�ün yerine Martin Freeman, Bilbo karakterini oynayacak.
10 yıl sonrasında Orlando ile tekrar çalışma şansı yakalamak heyecan verici. Ben daha yaşlı gözüküyorum ancak o aynı 10 sene önceki gibi genç! Orlando, Legolas görünüşü ile ikonik bir karakter yaratmayı başardı ve onunla birlikte tekrar Orta Dünya'yı ziyaret etmek heyecan verici olacak!