Bir başka "katılıyorum." vakası yaşanmadan uyarayım; evet çoğumuz aynı şeyi düşünüyor, "iyi haber". Fakat neden iyi haber, neden kötü haber? Şu yapılanın kurallar başlığının altına "hepsini okudum" yazmaktan bir farkı yok gözümde. Hep söylüyorum bakın, bir başlığa illa birşeyler yazmak zorunda değilsiniz. Ama yazıyorsanız da "yazın".
Alıntı yapılan: Laughing Madcap - 17 Ekim 2010, 18:32:02Bir başka "katılıyorum." vakası yaşanmadan uyarayım; evet çoğumuz aynı şeyi düşünüyor, "iyi haber". Fakat neden iyi haber, neden kötü haber? Şu yapılanın kurallar başlığının altına "hepsini okudum" yazmaktan bir farkı yok gözümde. Hep söylüyorum bakın, bir başlığa illa birşeyler yazmak zorunda değilsiniz. Ama yazıyorsanız da "yazın".gereksiz bir tartışma.
Alıntı yapılan: May Day - 17 Ekim 2010, 20:21:16Alıntı yapılan: Laughing Madcap - 17 Ekim 2010, 18:32:02Bir başka "katılıyorum." vakası yaşanmadan uyarayım; evet çoğumuz aynı şeyi düşünüyor, "iyi haber". Fakat neden iyi haber, neden kötü haber? Şu yapılanın kurallar başlığının altına "hepsini okudum" yazmaktan bir farkı yok gözümde. Hep söylüyorum bakın, bir başlığa illa birşeyler yazmak zorunda değilsiniz. Ama yazıyorsanız da "yazın".gereksiz bir tartışma.Özgürlüklere bir lafım yok tam tersine rahat olun diyorum.