Fanatizm, en azından şu cümleyi kurduracak derecesi hiçbir zaman güzel bir şey değildir: "Aksi düşünceleriniz olabilir fakat belirttiğiniz sebepler -haklı veya haksız- fikrimi değiştirmeyecek."
Sayın Denaro Forbin'in de söylediği gibi, izlememekte özgürsünüz diye düşünüyorum. Elbette bu "beğenmiyorsan izleme" şeklinde bir çıkışma değil, basit bir öneri. Yoksa beğenmediğinizi söyleyebilirsiniz yukarıda da dediğim gibi, bunda tabii ki bir sorun yok. Hatta sebepleriyle neden film çekilmesini istemediğinizi bile açıklayabilirsiniz, bunda da sorun yok. Fakat okuduğunuz şey size ait oluyormuş gibi davranmakta sorun var. Normal bir şey değil yani bu. Uyarlama filmlerden "ne olursa olsun" nefret ettiğini belirten biri "ne olursa olsun" haksızdır, burası açık. Söylediği şey haklı da olsa sırf bu tutumdan dolayı haksızdır. Tartışmaya niyetli olmadığınızın farkındayım, ben de değilim, yalnızca söylüyorum. Umarım ileride bu tutumunuz değişir demekten başka yapabileceğim bir şey de yok. Fikirlerini değiştirmeye açık olmayan bir insanın kendini bir adım bile ileriye götürmesi mümkün değildir, olamaz da. Umarım bunu fark edersiniz.