Çok güzel yazmışın.Betimlemeleri tam yerinde kullanmışın.Ve akıcı bir şekilde olmuş.Çok beğendim.Ellerine yüreğine sağlık.
GururTel örgüleri dünyayı her hangi bir yerinden ikiye bölüyor, nöbetçiler bu yasak oyunun korkunç güzelliğini her saat başı birbirlerine devrediyorlardı.
Silahlarının haznelerinde geceyi konuşturacak, karanlığı ortasından yaracak çelik çekirdekli mermiler vardı. Dağ taş düşmandı. Karşı tepelerin üstündeki bodur ağaçlar, çamlar birer ihanet, birer tavşan ürkekliğiyle kıpırdıyorlardı. Han nehri ulu bir durgunlukla akıyordu.Karanlık büyük, baş edilmez kuvvetiyle gözlerimize kadar dolmuştu. Nöbetçiydim. Mum ışığının altında kitap okuyordum. Çadırın önünde ayak sesleri işittim. Tanıdığım bir ses rütbemi çağırdı.
Silahlarının haznelerinde geceyi konuşturacak, karanlığı ortasından yaracak çelik çekirdekli mermiler vardı.
Vay be gerçekten bir solukta okudum. Ayrıca bazı şeyleri tamamlamayıp bize bırakman daha bir güzel olmuş. Umarım devamı yoktur.
Sevdim bu yazını, denildiği gibi bir iki ufak hata gözüme çarptı ama o benim takıntım, takıldım, yazı gayet akıcıydı yoksa.Spoiler: GösterAlıntı yapılan: Victoria - 14 Ocak 2011, 18:57:17GururTel örgüleri dünyayı her hangi bir yerinden ikiye bölüyor, nöbetçiler bu yasak oyunun korkunç güzelliğini her saat başı birbirlerine devrediyorlardı."her hangi" bitişik yazılır. gibi.Alıntı yapılan: Victoria - 14 Ocak 2011, 18:57:17Silahlarının haznelerinde geceyi konuşturacak, karanlığı ortasından yaracak çelik çekirdekli mermiler vardı. Dağ taş düşmandı. Karşı tepelerin üstündeki bodur ağaçlar, çamlar birer ihanet, birer tavşan ürkekliğiyle kıpırdıyorlardı. Han nehri ulu bir durgunlukla akıyordu.Karanlık büyük, baş edilmez kuvvetiyle gözlerimize kadar dolmuştu. Nöbetçiydim. Mum ışığının altında kitap okuyordum. Çadırın önünde ayak sesleri işittim. Tanıdığım bir ses rütbemi çağırdı. Bu paragraf hoşuma gitti, güzel benzetmeler kullanmışsın, betimlemen güçlü. Okuyucuyu atmosfere taşıman başarılı. Sonunu başlığa güzel bağlamışsın, orası da hoşuma gitti. Kalemine sağlık.
AlıntıSilahlarının haznelerinde geceyi konuşturacak, karanlığı ortasından yaracak çelik çekirdekli mermiler vardı.Betimlemelerin gittikçe güçleniyor. Tebrikler, yukarıda söylenenlere dikkat et.Onun dışında anlattığın şeyin hoşluğunu bir kenara atamam. Böyle yazmak zordur demek istiyorum ama böyle düşünmenin bile zor olduğu geliyor aklıma. Bir dedenin torununa anlattığı gibi, masum, saf bir hüzün.