Rıhtım Times Yeniden Sizlerle!
Bir süre önce açılan bu başlıkta, bazı sorunlar nedeniyle kilide ihtiyaç duymuştuk. Fakat şimdi aynı başlıkta, çok daha güzel bir proje ile karşınızdayız!
Hurin ile aldığımız karara göre, Rıhtım Times, artık forumla ilgili uydurma haberler yazmak yerine, herkesin bildiği fantastik kitaplar, diziler, filmler üzerine haberler çevirecek! Üstelik, sadece çeviri haberlerle kalmayıp, özgün haberler de yazacağız!
Üstelik, geçen seferki denememden gördüm ki, üyelerimiz kendileri de eğlenceye katılmak için yazılar yazmak istiyor, bunu engellemeye çalışmak çok saçma olur, bu yüzden yazıları yayınlansın isteyenler PM olarak bana yazılarını göndererek katılabilirler!
Son olarak, yorumlar konuyu dağıtmasın istediğimiz için, yorumlar için ayrı bir başlık açılacak. Yorumlarınızı bu başlığa değil de, oraya yapmanız gerekmektedir...
Rıhtım Times pek yakında SİZLERLE![spoiler]Eski başlıkta yazanlar aşağıda.
Rıhtım Times- Banladığı üyelerin, forumdan uzaklaştırıldıkları süre boyunca öykü seçkisine daha fazla ilgi göstermeye başladığını gören Magicalbronze’dan mantıklı açıklama. “Ulan sizi ayda bir banlamak lazımmış meğer…”
- “Bir ay sonra bitmiş olur… “ açıklamasının üzerinden bir yıl geçmesine rağmen hala Kayıp Evren’i bitiremeyen Baal Adramelech’den kışkırtıcı savunma “Kolaysa siz yazın…”
- Beş aktif üyenin aynı anda forumdan uzaklaştırılmasından sonra Rıhtım yetkililerinden Amras Ringeril’in haklı serzenişi. “Bu megicıl yüzünden işler kesat!”
- Gedik Savaşları bölümü yetkilileri Clorus ve Hurin’in feryatları dinlemeye değer. “Yönetim yeni bölüm açıyor, bizi başına getiriyor, girmiyorsunuz, ayıp oluyor…”
- Öyküsünün uzun olduğu için okunulmadığını düşünen SoulSucker’dan üyelere haklı serzeniş. “Uzun yazdık diye suçlu mu olduk?”
--------------------
Uzun zamandır fazla ilgi görmediğinden şikayetçi olduğu Öykü Seçkisi bölümünün, banlanma sayısıyla orantılı olarak gösterilen ilginin de arttığını fark eden Magicalbronze bu gün açıklama yaptı. “Lan sizi ayda bir uzaklaştırmak lazım, yoksa bakacağınız yok forumdan başka yere…”
Bu konuda kafasının çok bozulduğunu belirten Hakan Tunç, ayrıca seçkiye öykü göndermeyenler için ne yapacağı konusunda girdiği çıkmazdan da kurtulduğnu söyledi. “Gerekli açıklamayı daha sonra bildireceğim…” derken, yüzündeki ifade güzel bir ödül ile üyeleri teşvik edecekmiş gibiydi…
Geçen yıl verilen sözlerin, büyük vaadlerin ardından bir türlü bitirilemeyen Kayıp Evren ile ilgili Baal Adramelech isimli yetkili sert konuştu. “Kolaysa siz yazın.”
Yeni bir evren yazmanın hiç kolay bir şey olmadığını söyleyen Baal, bu konuda kendisine inanmayanların deneyebileceğini, kendisinden önce bitiren olursa “Eyvallah…” diyeceğini belirtti. Ayrıca yurt dışından örnekler veren Baal, “Bir D&D sistemi kaç yılda yazılıyor haberiniz var mı? Bir yıla şükredin…” açıklamalarında bulundu.
Uzun süredir sürekli bazı mesajları editleyip, küfürleri sansürleyip, mesaj silip konu kilitlemeye alışan Amras Ringeril nickli yönetici, sorun çıkartan üyelerin forumdan uzaklaştırılmasından şikayetçi. “Bize yapacak iş kalmıyor! Bu ne biçim yönetim! Boş boş oturup sakin sakin konuları incelemekten bıktım, megicıl yüzünden işler kesat, sorun çıkartan üyelere bir şans daha verilmesini talep ediyorum!” açıklamalarında bulunurken, kısa süreli uzaklaştırma alan üyelerden bazılarının foruma dönmesini ise mutlulukla karşıladı. “Sayılı gün çabuk geçer, geçti bitti Allah’a şükür…”
3. Yıl Şenlikleri ile birlikte önceden söz verilmiş olan bölümlerden Gedik Savaşları bölümünün yetkilileri ilgisizlikten şikayetçi. Harry Potter ve Ejderha Mızrağı bölümlerinin gördüğü ilginin yarısını bile görseler mutlu olacaklarını belirten yetkililer Clorus ve Hurin, “Onların moderatörleri bile yok, sanırım halkımız eskiye alışmış ve yeniye uyum sağlamakta güçlük çekiyor, gereken ilginin gösterilmesi için elimizden geleni yapacağız, maksat milletin ayağı alışsın.” Şeklinde konuşurlarken, “Forum halkının bir suçu yok, bu bölüm baştan açılsaydı kitaplar daha iyi tanıtılırdı ve ilgi daha fazla olurdu, neden 3 yıl beklenildi ki?” diyerekten de yönetime seslerini duyurmaya çalıştılar.
Düşler Limanı bölümünde paylaştığı öyküyü kimsenin okumamasından şikayetçi olan SoulSucker’dan haklı serzeniş. “Bazı üyeler kısacık, abzürt yazıları koyuyor, elli kişi okuyup yorum atıyor. Biz, uzun ama dopdolu mesajlar yazmamıza rağmen okuyan kişi sayısı pek az, halkımız cahil, zannediliyor ki uzun öykü insanı sıkar, oysa uzun öyküler kalpte daha fazla yer tutar bilmiyorlar, halkımız yanlış yönlendiriliyor ve fatura bize kesiliyor. Uzun yazdık diye suçlu ilan ediliyoruz!”
Ayrıca radyo kanalında da bir programında müziği yarım kestiği ile ilgili iddialara da yanıt veren Soul, “Program benim, dinletmiyorum?” açıklamalarıyla bazı kesimlere lafı kodu.
Genel olarak forumdakilerle muhabbetlerimden yola çıkarak yaptım, beğenilirse haftada bir, kaliteyi arttırarak

yapmayı düşünüyorum.
[*]Görsel için teşekkürler Malkavian.[/*]
[/quote][/spoiler]