Aslında baktığım zaman, bu şekilde ilerlemediğini görmekteyim.
Bence katılımın artırılması adına birşey yapmamız gerek. Sadece sizlerin değil, bizim de yapabileceklerimiz olmalı... Yanılıyor muyum?
FRP konusu forumda uzun süredir sessiz olan bir konu. Sessiz çünkü oyun oynamak isteyen kişilerin aynı anda toplanması her defasında çok sıkıntılı oluyor. Sessiz çünkü forumdan duyurulan oyun oynanamadan insanların isteği kaçıyor. Sessiz çünkü DM olmak isteyen veya bu konuda kendine güvenen/sıkıntı çekmek isteyen az kişi var. Şu an tartıştığımız şu konu mesela, Dipsiz Konağın canlanması için açılmıştı. Fakat gönüllü olarak biri gelip oyun oynatmadığı sürece insanlara oyun oynayalım demek bir işe yaramıyor.
Açılan oyunlar ise ayrı bir olay zaten. Forumda oynanmaya başlanmış ve bitirilmiş kaç oyun görebilirsiniz bilmiyorum, zira ben görmedim henüz. Ha oyun oynarken eğlenmiyor muyuz? Eğleniyoruz. Bu bize yetmez mi? Yeter, fakat ''sonu gelmeyecek nasılsa'' mantığı öylesine hakim oldu ki artık açılan oyunlara, kimse güvenle bakamıyor.
Ha bir de şu var tabi, kimin oyun oynamaya zamanı var ki gerçekten?
Bir şeyler yapmak istiyorsak, oyun açalım. Açmakla kalmayalım, sonunu getirelim. Burada en büyük taşı da kendime atıyorum şu an, fakat dediğim gibi.
Kimin gerçekten vakti var ki oyun oynamaya/oynatmaya?Gönül ister ki burada her hafta farklı bir oyun olsun, herkes rahatlıkla boş olduğu vakti söyleyip kendine uyan oyuna girebilsin veya canı sıkılan kişi ''şöyle şöyle bir oyun tasarladım, gelin oynayalım'' desin. Ama böyle yürümüyor maalesef işler. Daha canlı bir FRP bölümü istiyorsak, elimizi de taşın altına koymayı kabul edeceğiz demektir.
Son olarak; bu konu Anlık FRPler konusu. Tartışma yapmayalım.