Olasılıksız, Empati gibi kitapları okuyamıyorum :/ sıkılıyorum hemen hani. ve okunmayı bekleyen Harry Potter, Yüzüklerin Efendisi gibi bir çok seri + Agatha Christie ve Stephen King kitapları var, para sıkıntısı çekiyorum T.T
kafamdaki dünya daha güzeldi bende orda yaşamayı tercih ettim.
Christie ve king in e kitapları internette var hatta bütün kitaplarını bulabilirsin tabi e kitabı seviyorsan
Kang'ın Alayı serisinin kitapları; Ejderan Kuralları ve Kıyamet Tugayı çok iyi yorumlar alıyorum ikileme ile ilgili fakat hiçbir yerde bulamadım, neredeyse bir aydır bu kitapları arıyorum. Pes ettim diyebilirim.
Alıntı yapılan: nuh düşesi - 19 Ağustos 2012, 23:19:49Christie ve king in e kitapları internette var hatta bütün kitaplarını bulabilirsin tabi e kitabı seviyorsan Eğer öylesine okuyayım diyorsan, e kitap makuldür. Ancak aşırı derecede okumak istediğin, çok beğendiğin vs. bir kitapsa e kitabı tercih etmem. Şahsen ben de öyle yapıyorum. Okumasam da olur dediğim türden kitapları e kitap olarak okuyorum
Dresden Dosyaları'na başlamak istiyorum. İzmir'deki Kitap Fuarı'nda garanti alıyorum. Kaç aydır aklımdaydı, Fuar'da almak şimdi aklıma geldi
Silmarillion. 3 kere hevesle başladım 120.sayfa civarı bırakıyorum. Anlayamıyorum bir türlü eseri. Yanlışlık mı yapıyorum bir yerde acaba ?