Sevin Okyay ve Kutlukhan Kutlu ile Röportaj

sevin okyay kutlukhan kutlu

Sinema eleştirmeni, spor yazarı, radyo programcısı, çevirmen ve yazar olan, bunlar haricinde çok daha fazlasını yapan caz tutkunu Sevin Okyay ile yine sinema, edebiyat ve müzik üzerine eleştirmenlik yapan, çevirileri ile dikkat çeken ve uzun yıllardır Sinema Dergisi’nde düzenli olarak sinema yazıları yazmaya devam eden  Kutlukhan Kutlu ile sizler için dolu dolu bir röportaj gerçekleştirdik!

Yapılan bu iki röportajında daha önceden Harry Potter Fan Fictions’da yayımlandığını anımsayanlar olacaktır. Fakat daha sonrasında, hazır Ölüm Yadigarları filminin ilk bölümü çıkmışken, hem yeni sorular hem de güncelleştirilmiş cevaplar ile sizleri dolu dolu olan bu iki röportaja davet ediyoruz!

Sevin Okyay röportajını okumak için BURAYA tıklayabilirsiniz!

Kutlukhan Kutlu röportajını okumak içinse BURAYA tıklayabilirsiniz!

Kendilerine bu güzel ve ayrıntılı cevapları için bir kez daha teşekkür ediyor, farklı fantastik ya da bilimkurgu eserlerin çevirilerinde bu iki ismi görmek istediğimizi tüm yetkililere belirtmek istiyoruz!

Ayrıca röportajları paylaşan Harry Potter Fan Fictions yetkililerine de teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu güzel röportajın yeni sorular ile tekrar gündeme gelmesi ve değer görmesi mutluluk verici!

Herkese iyi okumalar!