“Taht Oyunları” Çizgi Romanı Raflarda

taht oyunlari cr cilt1

George R.R. Martin’in tüm dünyada ses getiren Buz ve Ateşin Şarkısı adlı fantastik serisi, şimdi de çizgi romanlarıyla karşımızda!

Yedi Krallık’ın taht mücadelelerinin anlatıldığı Westeros adlı kurgusal bir evrende geçen, sadece fantastik severlerin değil, her türden okurun dikkatini çeken, 2011 yılında HBO kanalının Game of Thrones adıyla dizileştirmesiyle birlikte de dilden dile dolaşan seri, Epsilon Yayınevi tarafından dilimize çevriliyor bildiğiniz üzere.

Öte yandan Akılçelen Kitaplar da sürpriz bir hamle yaparak serinin hayranlarını sevindirecek bir işe imza atıyor. Buz ve Ateşin Şarkısı’nın çizgi romanları da sırayla dilimize kazandırılıyor!

Tommy Patterson’ın illüstrasyonlarıyla hayat verdiği çizgi romanlar Daniel Abraham imzası taşıyor.

game of thrones cr 1ENTRİKA
BAŞTAN ÇIKARMA
İHANET
YEDİ AİLE BİR TAHT

OLAĞANÜSTÜ ÇİZGİLERLE “A GAME OF THRONES: TAHT OYUNLARI” BAŞLIYOR…

A Game of Thrones: Taht Oyunları, G. R. R. Martin ve fantastik romanların bir başka ustası Daniel Abraham tarafından romanın aslına sadık kalınarak uyarlandı ve Tommy Patterson’un olağanüstü çizgileriyle görsel bir şölene dönüştürüldü.

Her karesi bir poster niteliğinde olan çizgilerle A Game of Thrones: Taht Oyunları’nı keyifle okuyacak ve kitaplığınızda yıllarca saklayacaksınız.

A Game of Thrones: Taht Oyunları hayranları ve çizgi roman hayranları için tam bir hazine.

Çizgi roman serisinin Türkiye’deki editörlüğünü A. Gazi Vural üstleniyor. İlk cildin künye bilgilerine ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz. İkinci cildin de yakın zamanda raflardaki yerini alacağı yayınevi tarafından açıklandı.

Ayrıca Akılçelen Kitaplar da bu güzel süpriz için teşekkürü hak etti. Hepinize iyi okumalar!