Nostaljik Batman: Adam West Ve Burt Ward İle Bir Kez Daha!

batman-robin

90’lı yıllarda televizyonlarımıza konuk olan ve çocukluğumuzda önemli bir yer edinen Batman dizisinin iki başrol oyuncusu pelerinlerini bir kez daha kuşanmaya hazırlanıyor.

Batman denince son dönemlerde akla Christopher Nolan’ın yönettiği Kara Şövalye üçlemesinden başka bir şey gelmez oldu. Hâlbuki 90’lı yıllarda çocuk olanlarımız Batman: Animated Series adlı efsane çizgi filmle de çınlatırız kahramanımızın o sivri kulaklarını. Ve bir de jenerik müziği bugün bile dillerimizden düşmeyen Batman diziyle elbette…

İşte o dizinin başrollerini üstlenen Adam West ve Burt Ward, ilk kez 1966’da çekilmeye başlanan bu efsanevi yapımın 50. yılı şerefine bir kez daha soyunuyorlar Batman ve Robin rolüne… ama bu kez sesleriyle.

90 dakikalık bir çizgi film olarak hazırlanacak olan bu yapım hem dizinin hem de o yıllarda yayınlanan Batman çizgi-romanlarının ruhunu yansıtacak şekilde tasarlanıyor. Hakkında henüz çok fazla detay olmasa da dizide kötü adamları canlandıran (ve hâlâ hayatta olan) bazı aktörlerin de projede boy gösterebileceği söylentiler arasında.

West ve Ward ikilisinin daha önce de böyle bir çalışmaya imza attığını ve 1977’de yayınlanan The New Adventures of Batman adlı kısa çizgi-filmde de sesleriyle rol aldıklarını hatırlatalım.

Eh… kendisinden bu kadar çok söz etmişken o efsane jeneriği paylaşmamak olmaz. Hadi, hep beraber: Na-na-na Batman!