Fear The Walking Dead ile Yürüyen Ölüler’in Kökenine İniyoruz

fear-the-walking-dead

The Walking Dead’in (Yürüyen Ölüler) o şiddetli, şok edici sezon finalinden sonra AMC bir teaser yayınlandı. Fear The Walking Dead adlı yapıma dair ilk görüntüleri yayınlayan AMC kanalı, The Walking Dead’e bir kardeş dizi getiriyor. Hem de olayların başlangıcını anlatarak.

Los Angeles’da geçecek bu yeni yan seride, zombi felaketinin ortaya çıkışına şahit olacağız. Böylece adım adım, felaket her adımda daha da çok tırmanırken insanların neler yaşadığını birinci elden dehşetle izleyeceğiz. Hele ki 5. sezon finalinden sonra bizlere ilaç gibi gelmesini umuyoruz!

Kadroya baktığımızda Cliff Curtis’i eşinden boşanmış öğretmen Sean Cabrera ve en son Kayıp Kız’da (Gone Girl) Dedektif Rhonda Boney rolünde gördüğümüz Kim Dickens’ı rehber öğretmen Nancy olarak göreceğiz. Frank Dillane ve Alycia Debnam Careyi Nancy’nin çocukları Nick ve Ashley olarak karşımıza çıkacak. Dizi bir kez daha çocukları es geçmeyerek yaşayacağımız travmaların dozunu zirvede tutacak gibi görünüyor.

Yürüyen Ölüler’in senaristi Robert Kirkman da Fear The Walking Dead’in, başlangıcı anlatacağını onayladı. 1’er saatlik 6 bölümle başlayacak dizinin yaz aylarında ekranlarda olması bekleniyor.

Teaser’ı hemen aşağıda bulabilirsiniz.

Battaniyemizi üstümüze çektik, büyüleyici bir dehşet içinde çıkışını bekliyoruz!