Washington Post, Game of Thrones’taki 456 Ölüm İçin Rehber Hazırladı

valar morghulis

Dünyanın önde gelen gazetelerinden The Washington Post, Game of Thrones dizisi için büyüğünden küçüğüne tüm ölümleri masaya yatırdı. Ortaya figüranlara kadar varan tamı tamına 456 ölümlük bir rehber çıktı. Hem de illüstrasyonlarıyla!

Valar Morghulis gibi oldukça anlamlı bir ada sahip rehberde neler yok ki? Şu ana kadar yayınlanmış 4 sezon için, ayrı ayrı ölümler listelenmiş ve görsellere desteklenmiş. Dahası, bir diagram şeklinde sunulan rehberde, ölen isimsiz bir askere tıkladığınızda bile size verecek bilgileri var. Bu, şimdiye kadarki en detaylı rehber olabilir!

Ölümlerin gerçekleştiği mekanları da rehberine eklemiş The Washington Post. Kaleler, ormanlar ve mekanlar da istatistiklerdeki yerini hakkıyla almış.

Bu öyle bir rehber ki, öldürülen bir böcek bile kendine yer bulmuş. O da yetmemiş, dizide gördüğümüz karakterlerin de kaç kişiyi öldürdüğünü ve şu anda kendilerinin yaşayıp yaşamadığını bünyesine eklemiş.

Sadece Game of Thrones dizisini baz alan, kitaplara göre hareket etmeyen ve ekranda görülen ölümler üzerinden istatistikleri hesaplayan rehbere buradan ulaşabilirsiniz. Spoiler içerir dememize gerek yok herhalde?

Ağzımız açık kaldı desek abartı olmaz. Bakalım 12 Nisan Pazar günü başlayacak 5. sezondan sonra bu rehberdeki sayılar ne oranda artacak?