Süper Kahramanlara Özel “Dövüş Kulübü” Videosu

arrow-flash-fight-club

The CW kanalı, fenomen haline gelmiş dizileri Arrow ve The Flash’in sezon finallerinin yaklaşmasının şerefine özel bir “Dövüş Kulübü” videosu yayınladı.

Sevdiğimiz ve yeni bölümlerini merakla beklediğimiz dizilerin sezon finalleri yaklaştıkça hepimizi bir heyecan bir coşku kaplar. Çünkü biliriz ki en çarpıcı bölümler onlardır. The CW kanalı da bunun farkında olmalı ki DC uyarlaması fenomen dizileri Arrow ve The Flash’in sezon finalleri yaklaştıkça hayranlarını daha da coşturmak ve heyecanlandırmak için etkileyici tanıtımlar yayınlamaya hız kesmeden devam ediyor.

Kanalın geçtiğimiz günlerde yayınladığı son videoda her iki dizinin iyi-kötü bütün süper kahramanlarını bir dövüş müsabakasında görüyoruz. Fight Clubgöndermeli, yaklaşık 3 dakika süren bu video Arrow’dan Black Canary’ye, Ra’s Al Ghul‘dan Reverse Flash’e, Captain Cold’dan Firestorm’a kadar bütün süper karakterlerin birbirleriyle kıran kırana kavgalarını kısa kısa ama oldukça keyifli bir şekilde bize  gösteriyor.

Özellikle her iki dizinin de kötü karakterlerini aynı karede görmek bile insanı heyecanlandırıyor. Ayrıca video adeta muhteşem sezon finali bölümlerinin yaklaştığını haber verir nitelikte.

Bahsettiğimiz bu harika videoyu aşağıdaki bağlantıdan izleyebilirsiniz. Biz bayıldık açıkçası. Siz ne dersiniz?