Olası Spider-Gwen Filmi İçin Taze Gelişmeler!

spider gwen

Spider-Man’in Marvel sinematik evrenine ne zaman katılacağını bilemiyoruz, ama görünen o ki Marvel CEO’su Spider-Gwen’in büyük bir hayranı çıktı.

Daha önce sizlere olası Spider-Gwen filmi için ilk gelişmeleri aktarmıştık. Fakat şimdi Marvel’ın üst kademelerinde bakın nasıl bir gelişme oldu.

Marvel sinematik evreninin devi (MCU) Kevin Feige’in patronu ve Marvel CEO’su Ike Perlmutter tam bir Spider-Gwen hayranı çıktı! Hal böyle olunca da, Gwen için yeşil ışık yakıldı.

Marvel ve Sony’nin, Spider-Man sinematik evrenini Sinister Six ve bir dişi Spider-Man spinnoff’u ile genişletmek istediğini biliyorduk. (Gerçi Sinister Six için epeydir bir sessizlik hakim ortamlarda.)

Dişi Spider-Man spinoff’u için uzun zamandır Black Cat, Silver Sable ve Spider-Woman adları tartışılıyordu; oysa şimdi akıllara gelen isim Spider-Gwen oldu.

Eğer Marvel Spider-Gwen’i post-Secret Wars’ta bulundurmaya devam ederse (All-New, All-Different serisi) bu zaten Gwen’i kendi film serisine kavuşturacak hale getirecektir.

O değil de, peki bu film gerçekten çekilecek olsa Emma Stone da bizi görecek mi? Aman şey, Gwen’i Emma Stone oynayacak mı? Kendi adıma çok yakıştırıyorum da…