Amerikan Tanrıları’nın “Gölge”si İçin Hayranlar Jason Momoa’yı İstiyor

jason momoa

Daha birkaç gün önce artık her şeyin resmi olarak başlayacağını duyurmuştuk. Ne demiştik o zaman? Başkarakter Gölge (Shadow) için oyuncu önerilerini hayranlara bırakmıştı yapımcılar. Onlarınsa ağırlıklı tercihi Jason Momoa gibi görünüyor.

Twitter üzerinden Starz kanalı tarafından, #CastingShadow hashtag’iyle başlatılan kampanyada, başkarakter Gölge’yi kimin oynaması gerektiği hayranlara soruldu. Öneriler çığ gibi büyüyor, fakat aralarında bir isim var ki diğerlerinden birkaç adım önde gidiyor.

Game of Thrones’un Khal Drogo’su, şimdilerin Aquaman’i Jason Momoa, görünüşe göre bazı hayranlar için şimdi de Gölge olmaya pek bir yakışıyor. Peki tam bu noktada durup soralım: Siz ne dersiniz? Sizin kafanızdaki Gölge’ye uyuyor mu?

Diziye dair gelişmeler bununla da sınırlı değil. Neil Gaiman ve dizinin yapmcısı Bryan Fuller, Twitter hesapları üzerinden tüylerimizi diken diken eden Amerikan Tanrıları çizimleri paylaştı. Adeta birbirini etiketleyerek şarkı gönderen sevgililer gibi, Amerikan Tanrıları konsept çizimleri paslayarak aşk yaşıyorlar yahu!

Öncelikle Gaiman, dizi haberini de doğrulayan bir sözle yapıyor açılışı.

Bu bir EVET, demek öyleyse. İşte başlıyoruz.
Bu resme bayılıyorum. Bu Gölge’nin rüyasında gördüğü #iskeletebahçesi

Tam burada hemen dipnot geçeli! Gaiman’ın bayıldığı bu çizimin sahibi James Carson ki, kendisi aynı zamanda Captain America: The Winter Soldier ve Star Wars: Episode VIII gibi filmler için de konsept çizimleri yapmış bir isim.

Peki yapımcı Bryan Fuller boş duruyor mu? O da çizime çizimle cevap verip görüyor ve artırıyor!

DİZLERİNİZİN ÜZERİNE ÇÖKÜN (dualarınızla birlikte)

Dileriz yakın zamanda paylaşılacak çizimler dizinin konsept çizimleri olur, biz de artık sanattan dört köşe oluruz.