CBS’in Supergirl’üne CW’nin Cevabı Hawkgirl Mü?

hawkgirl

Evet, yeni bir süper kahraman dizisi yolda.

Supergirl ile birlikte kadın süper kahramanlar da televizyon ekranına dönmeye başladı. Üstelik bir de beraberinde rekabete de yeni bir boyut kazandırdı.

Supergirl, aldığı birçok eleştiri ve yarattığı onca heyecana rağmen henüz evlerimize konuk olmadı. Ekim ayında ekranlarımız boyunca uçacak olan Supergirl, kadın süper kahramanların da dizileşmesi için yolu açtı gibi görünüyor.

CBS’in yarattığı tartışmalar onları gündemde tutarken, CW kanalı boş durmadı ve karşısına Hawkgirl’ü çıkardı.

Hawkgirl’ü sadece DC’nin aralarında Flash ve Arrow’un da bulunduğu yeni dizisi Legends of Tomorrow’un trailerında görmüştük. Şimdiyse ciddi ciddi kendi dizisine kavuşma yolunda yürüyor.

Legends of Tomorrow’da da Hawgirl’ü oynayacak olan Ciara Renée, bu Hawkgirl’ün tek başına başı çekeceği kendi dizisinde de karakter için düşünülüyor. Ayrıca, kahramanın gerçek kimliği olan Kendra Saunders’ın, yüzyıllardır tekrar tekrar doğduğunu yeni yeni öğrenen bir genç kadın olarak tasarlandığı da bildirilenler arasında. Ayrıca eğer siz bu genç hanımı kışkırtırsanız, onun içindeki savaşçı antik ruhu da uyandırmış oluyorsunuz ve sırtından o meşhur kanatlar çıkarak canınızı okumaya hazırlanıyor.

Pekala, şimdi tam burada durup biraz kişisel fikirlere girelim. Şunu itiraf edeceğim: Süper kahraman dizilerinden bana gına geldi. Olayın çizgi romanların sömürüsüne döndüğünü düşünüyorum. Ama olumlu düşünmeyi de elden bırakmamak gerek. Gelsinler ve görelim, değil mi?

Hawkgirl şu an kesinleşmiş bir proje değil, ama iddialara göre eğer proje kesinleşirse pilot bölüm yapılmadan doğrudan dizinin çekimlerine başlanacak.

İşte bu iddialı oldu.