Netflix, Punisher İçin Solo Dizi Düşünüyor!

punisher ust

Netflix, Daredevil’in başarısından sonra Punisher’a da yeşil ışık yakmış gibi görünüyor!

Bildiğiniz üzere son zamanlarda çizgi romanlardan uyarlanma süper kahraman dizilerinde gözle görülür bir artış var. Bu artıştan Marvel’in asabi infazcısı Punisher da nasibini alacak gibi gözüküyor.

Televizyon Eleştirmenleri Derneği’nden gelen son habere göre bu ihtimal oldukça mümkün. Netflix’in içerik şefi Ted Sarandos, IGN ile yaptığı röportajda solo Punisher dizisi fikrine sıcak baktığını açıkça ortaya koydu.

“Punisher’ın solo dizi olması elbette mümkün. Zaten Marvel evreninin güzelliği de burada. Bu karakterlerin her biri daha sonra kendi dizi ya da filmlerine sahip olabiliyor. ”

Ancak bu ihtimalin kesinleşmesinden önce, Punisher’ı ilk olarak Daredevil’in 2. Sezonunda izleyeceğiz. Jon Bernthal, Frank Castle yani Punisher rolüyle Daredevil’in ana muhalifi olarak karşımıza çıkacak.

Anlaşılan o ki Punisher’ın Daredevil’de gerçekleştireceği olumlu etki kendi spinoff’una kavuşmasına zemin hazırlayacak.

Ayrıca Netflix’in Marvel emelleri, Punisher ya da yaklaşan Defenders crossoverı’yla da son bulmayacak. Sarandos, bu karakterlerin gelecekte filmlerinin de gelebileceğini sözlerine ekledi.

Umuyoruz ki bu ihtimal gerçekleşir ve Punisher’da kendi dizisine kavuşmuş olur. Asabi infazcımızın ilk olarak arz-ı endam edeceği Daredevil,  2. sezonuyla Nisan 2016’da bizlerle olacak.