Ian McShane, Game Of Thrones 6. Sezon Kadrosunda!

ian mcshane ust

Game of Thrones’un 6. sezon kadrosuna sürpriz bir ismin katıldığı açıklandı: Ian McShane

Game of Thrones cephesinde biz henüz 5. sezon finalinin etkisinden çıkamamışken yeni sezondan haberler gelmeye başladı bile ve kadroya sürpriz bir ismin katıldığı açıklandı; Ian McShane.

Ian McShane’i en son Karayip Korsanları: Gizemli Denizlerde filminde Kara Sakal rolünde izlemiştik. Aynı zamanda kendisi daha önce yine HBO yapımı efsane Deadwood dizisinde Swearengen karakterini canlandırmıştı, haliyle bu ilk HBO deneyimi olmayacak ünlü aktörün.

McShane’in kadroya katılmasının açıklanması dışında başka bir bilgi verilmedi henüz, şimdilik sadece önemli bir kilit rolde olacağını biliyoruz.

Tabi isim açıklanır açıklanmaz tahminler gelmeye başladı bile. Büyük çoğunluk Randyll tarly ve Victarion Greyjoy rolünde olacağı konusunda hemfikir.

Fakat bu kadar bariz karakterleri oynamasını niye gizlesinler diye de düşünmeden edemiyoruz. Belki de henüz kitaplarda okumadığımız(!) apayrı bir karakteri canlandıracak, kim bilir.

Bakalım 6. sezonun tahmini başlangıç tarihi olan Nisan 2016’ya kadar bizi daha ne gibi gelişmeler bekliyor olacak, bekleyip göreceğiz.