HBO’nun Yeni Bilimkurgu Dizisi “Westworld”den İlk Görüntüler Geldi!

westworld ust

HBO’nun bilimkurgu-western karışımı yeni dizisi Westworld’den ilk görüntüler yayınlandı.

HBO’nun gelecek yılın çok konuşulacak yapımlarından biri olmaya aday yeni dizisi Westworld, Michael Crichton’un 1973 yılındaki aynı isimli filminden uyarlanmış.

Westworld’ün televizyona uyarlanması zaten uzun süredir gündemde olan bir konuydu ve nihayet HBO kolları sıvadı, dizi çok yakında ekranlardaki yerini almaya hazırlanıyor. Yapımın senaryo koltuğundaysa tanıdık bir isim var, Christopher Nolan’ın kardeşi Jonathan Nolan. J.J. Abrams ile birlikte dizinin yapımcılığını da üstlenen Nolan aynı zamanda pilot bölümünün de yönetmenliğini üstlenmiş.

Bilimkurgu ile western’i ilgi çekici bir şekilde harmanlayan yapım, zengin müşterilere hitap eden ve robotlar tarafından işletilen bir eğlence merkezini konu alıyor ve vahşi batı temalı macerayı seçen iki müşterinin gerçek insan gibi görünen robotlarla dolu macerasına tanık oluyoruz.

Öte yandan dizinin oyuncu kadrosu da resmen yıldızlar geçidi; başta Anthony Hopkins olmak üzere kadroda Ed Harris, Evan Rachel Wood, James Marsden, Thandie Newton, Jeffrey Wright, Rodrigo Santoro ve Shannon Woodward gibi isimler bulunuyor.

2016’nın başlarında yayınlanmaya başlaması planlanan Westworld’ün merakla beklenen ilk görüntüleri ise nihayet yayınlandı. Bu kısa fragman bile bizi oldukça heyecanlandırdı açıkçası, merakla bekliyoruz.