Kesinleşti: Constantine, Arrow’da Boy Gösterecek

Constantine-Arrow

Constantine’in, Arrow’da boy göstereceği kısa bir süre önce resmi olarak açıklandı.

Geçen yıl NBC ekranlarında yayın hayatına başlayan Constantine dizisi, gereken reytingi alamaması sebebiyle ilk sezon sonunda iptal edilmişti hatırlayacağınız üzere. Tutkulu hayranları tarafından dizinin geri dönmesine dair kampanyalar yapılsa da, somut bir sonuç elde edilememişti.

Geçtiğimiz ay yayımladığımız bir haberde ise, Constantine’i tekrar izleme fırsatı bulabileceğimizden bahsetmiştik. Bu ihtimali ortaya atanlar elbette Arrow yapımcıları idi. Comic-Con’da Arrow ekibi ile bir röportaj yapan IGN sitesi, böyle bir ihtimalin varlığını ortaya çıkarmıştı.

Arrow’un yapımcılarından Wendy Mericle, röportajda şu sözleri sarf etmişti:

Evet, bunu gerçekten yapmak istiyoruz. Bu konuyu DC ile konuşuyoruz ve birkaç hukuki şeyler ve oyuncunun programı sorun teşkil ediyor. Bu iş için çabalıyoruz, fakat bu geçişin kesinliği %100 değil. Ama bu konuda oldukça iyimseriz ve olmasını gerçekten çok isteriz.

John Constantine rolünü canlandıran aktör Matt Ryan, resmi twitter hesabından yaptığı bir açıklamayla bu söylentinin artık gerçeği yansıttığını ve kendisinin kısa bir süreliğine Arrow dizisine konuk olacağını açıkladı.

Bu açıklamayla birlikte, Constantine’in iptal edilmesine üzülenlerin ağzına bir parmak bal çalınacağı nihayet kesinleşmiş oldu. Fakat akıllardaki en önemli soru ne yazık ki hala cevaplanmadı:

Constantine gibi bir karakter, nasıl olur da Arrow evrenine adapte edilebilir?

Bunu tabii ki zaman gösterecek ve günü geldiğinde izleyip birinci elden tecrübe edeceğiz.