Jesse Quick ve Henry Hewitt, The Flash 2. Sezon Kadrosunda!

jesse quick ust

Yeni sezon tarihi yaklaştıkça The Flash’ın kadrosu da genişlemeye devam ediyor. Bakalım diziye katılan yeni karakterler hangileri?

Anlaşılan The Flash yeni sezona bomba gibi geri dönecek. Başlangıç tarihi yaklaştıkça diziye katılan yeni isimlerin haberleri de son hızla gelmeye devam ediyor.

Hatırlarsanız sizlere en son eski bir Justice League üyesi, aynı zamanda dişi bir Doctor Light olan Kimiyo Hoshi’nin ve Kid Flash Wally West’in kadroya katıldığı haberlerini vermiştik. Bunların yanında Jay Garrick rolüyle Teddy Sears, Patty Spivot rolüyle Shantel VanSanten ve Atom Smasher rolüyle Adam Copeland de diziye katılanlar arasındaydı. Şimdide iki yeni ismin daha yeni sezon kadrosunda olacağı açıklandı.

Diziye yeni katılan ilk isim Violett Beane. Aktrisin canlandıracağı karakter aynı zamanda bir speedster olan Jesse Quick. Peki kim bu karakter? Bu konuda çok fazla bilgi sahibi değiliz, fakat dizide üniversiteli bir öğrenci olacağı ve Flash ile Zoom’un kavgası arasında sıkışıp kalacağı söylenmekte. Bir diğer sürpriz isimse Hemlock Grove dizisinden tanıdığımız Demore Barnes. Aktör, Firestorm’un en büyük düşmanı olan Tokamak lakaplı Henry Hewitt karakterini canlandıracak.

Henry Hewitt, Barry Allen’ı şimşek çarptığı gün parçacık hızlandırıcıdan etkilenen bir bilim adamı. Kendi çapında deneyler yaparak ilk başta FireHawk’ı oluşturan Hewitt, bunu bir senatör kızının üstünde de dener ve böylece Firestorm’un oluştuğu nükleer kaza tekrardan devreye girer. Ardından Firestorm’un düşmanı Tokamak oluşur.

Kadroya katılan yeni karakterleriyle The Flash’ın yeni sezonu hayli hareketli geçeceğe benziyor. Biz şimdiden 6 Ekim tarihi için geri sayıma başladık bile.