Marmara Çizgi Kaldığı Yerden Devam Ediyor

marmara-ekim-ust

Güzide yayınevlerimizden Marmara Çizgi bu ay içerisinde yayınlayacağı çizgi-romanları duyurdu.

Ülkemizde çizgi-roman sektörünün gelişmesinde büyük pay sahibi olan ve her ay yılmadan, yorulmadan birbirinden güzel ciltleri bizlerle buluşturan Marmara Çizgi geçtiğimiz gün Facebook hesabı üzerinden bu ay basacağı yayınları duyurdu.

Her şeyden önce ilk olarak baskısı eylül ayında duyurulan ama yaşanan bazı aksaklıklardan dolayı bir türlü raflardaki yerini alamayan Korkunun Kendisi’ne nihayet kavuştuğumuzu bildirmek isteriz! Hatta arka kapak yazısı bile hazır:

korkunun-kendisiKorkmamız gereken tek şey, korkunun kendisidir. – Franklin D. Roosevelt

Captain America, Thor, Iron Man ve Avengers… Onlar Dünya’nın En Kudretli Kahramanları– ama onlar bile korkuyu bilirler. Dünya’yı kadim bir şeytan ele geçirdiğinde, hepsi kurtuluş adına bir şeyler feda edecek. Serpent’ın gizemli çekiçleri, dostları ve düşmanları durdurulamaz birer yıkım canavarına çevirecek, korkunç olaylar gerçekleştikçe Serpent’ın gücü yükselecek ve Odin, kendi halkını kurtarmak için Dünya’yı küllerine kadar yakmak isteyecek–üstelik Avengers’ı korkutan Odin’in bu niyeti bile değil. Onları korkutan, her ne bedel öderlerse ödesinler, bu savaşı yine de kazanamayabilecekleri ihtimali. Çekiç indiğinde–kahramanlar düşecek, tanrılar ölecek ve korku hüküm sürecek.

Diğer yandan ailemizin süper kahramanı Örümcek Adam’ın maceraları da hız kesmeden devam ediyor. Amazing Spider-Man 16: Meydan Okuma, ağ kafalı dostumuzun yine boğazına dek belaya battığı bir başka zorlu mücadelesine konuk ediyor bizleri. Onun da konusuna kısaca bakalım:

spiderman-meydan-okumaVulture beslenmek zorunda! Göklerin vahşi tehlikesi geri döndü ve New York’ta terör estiriyor, üstelik yaratılışından da J. Jonah Jameson sorumlu tutuluyor! Örümcek Adam’ın elden ele dolaşan bir tüp kanı önce bir yeraltı vampir şebekesinin, daha sonra da Morbius’un eline geçiyor! Son olarak, tam da siz Rhino’nun kötü-adam geçmişini arkasında bırakabileceğini
düşünürken yeni Rhino geri dönüyor ve ona meydan okuyor!

Bu üç zorlu mücadelenin Örümcek Adam’ın başına yeterince iş açacağını sanıyorsunuz ama Peter Parker hepsinden çok daha zorlu bir durumla karşı karşıya kalacak: İşinden kovulacak!

Onlara bu ay raflarda eşlik edecek olan yeni cildimiz ise Bone 17. Ayrıca bir süredir bulunamayan Gizli İstila ve İç Savaş da yeni baskılarıyla bizlerle olacak. Bayram haftasında gelen Yalnız Kurt ve Yavrusu 14 ile All New X-Men 3’ü de işin içine katınca değmeyin çizgi-roman keyfimize…

Teşekkürler Marmara Çizgi!

marmara-ekim