The Flash’ın “Killer Frost”u Görücüye Çıktı

killer frost ust

Danielle Panabaker, The Flash’ta dönüşeceği karakteri Killer Frost hakkında konuştu. Frost’un dizide nasıl bir görüntüye sahip olacağı da ilk kez resmi olarak yayınlandı. 

The Flash’ın sevilen karakterlerinden Caitlin Snow’un ilerleyen zamanlarda Killer Frost’a dönüşeceği zaten uzun süredir tahmin ediliyordu ve hatırlayacağınız üzere birinci sezonun finalinde bu durum kesin olarak doğrulanmıştı diyebiliriz. Zaman yolculuğu yapan Barry Allen’ın karşısına çıkan görüntülerde Killer Frost’a kısa da olsa bir bakış elde edebilmiştik.

Caitlin Snow karakterini canlandıran Danielle Panabaker, geçtiğimiz günlerde CBS kanalında yayınlanan The Talk programına katıldı ve dizide dönüşeceği karakteri hakkında konuştu.

“Ben bir kızım ve o şekilde giyinmek çok hoşuma gitti. Bu çekimi yapmadan aylar önce üzerinde konuşmaya başlamıştık. Tasarlanan ilk kostüm, tıpkı bir Catwoman kostümü gibiydi ve bu bize çok da doğru bir tercih gibi gözükmedi. Biz de kostümü iki parçalı, deri pantolonlu haliyle değiştirdik. Saçlar da harikaydı, ilk önce kısa bir peruk olarak kullandık, daha sonra gittikçe uzadı. Killer Frost konusunda gerçekten çok heyecanlıyım. Ekipte herkes bir şeyler giyip dışarı çıkıyor, ben de onlar gibi olmak istiyorum ve onları oldukça kıskanıyorum.”

Killer Frost’un dizide ne zaman görüneceği şu an belli değil, fakat sezonun ikinci yarısında hikayeye dahil olacağı tahmin ediliyor. Öte yandan, bu karakterin çizgi romanlardaki gibi kötü bir karakter mi olacağı ve şu an ki zaman dilimi olan Earth-1’de mi, yoksa Jay Garrick’in geldiği Earth-2 de mi ortaya çıkacağı ise merak konusu.

Ayrıca buz ve soğuğu manipüle etme yeteneğine sahip olan Killer Frost’un tam olarak nasıl bir görüntüye sahip olacağı da ilk kez bu programda resmi olarak yayınlandı. Ne dersiniz? Bence basbayağı olmuş bu yahu!

killer frost