George R. R. Martin Zombi Oldu!

george martin ust

George R. R. Martin, komedi-korku türündeki zombi dizisi Z Nation’ın geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümüne konuk oldu. Hem de zombi olarak!

George R. R. Martin’in romanlarındaki karakterlerini öldürmeyi sevdiğini biliyoruz. Acaba bir kere de biz onu “ölü” bir şekilde görsek nasıl olur?

Syfy’ın korku-komedi türündeki zombi dizisi Z Nation’ın geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümüne konuk olarak katılan Martin, Comic Con’dan sonra virüse maruz kalarak zombiye dönüşen kendisini canlandırdı. Martin’in virüsten sonraki laneti ise onu yürüyen bir zombi haline değil, sadece oturduğu masasında sonsuza dek kitaplarını imzalamak zorunda kalan bir zombi haline getiriyor.

Aşağıdan izleyebileceğiniz videoda gördüğümüz üzere Martin’in imzalamaya ve yemeye çalıştığı kitabın adı A Promise of Spring. Bilindiği üzere serinin yedinci ve son kitabının planlanan adı ise A Dream of Spring. Burada Martin’in bizlere bir mesajı mı var acaba? “Ben sadece hayranlarıma zombi kıyametinde bile Buz ve Ateşin Şarkısı kitaplarının çıkmaya devam edeceğini kanıtlamak istedim,” diye açıklamada bulunmuş kendisi.

George R.R. Martin’in ne çeşit bir zombiye dönüştüğünü merak edenler aşağıdaki videoya bir göz atabilirler. Eh, ne diyelim, umarız yedinci kitap bitmeden önce kendisinin sonu bu şekilde olmaz.