Legends Of Tomorrow Dizisinden Yeni Fragman

legends-of-tomorrow-ust

CW’nin yeni süper kahraman ekibi dizisi Legends Of Tomorrow yeni bir fragmana ve çıkış tarihine kavuştu.

Arrow ve Flash’in başrollerini birlikte paylaşacağı iki bölümlük ortak macera yaklaştıkça Legends Of Tomorrow’a dair içerikler de yavaş yavaş gün yüzüne çıkmaya başladı. Bildiğiniz üzere Flash’ın “Legends Of Today,” Arrow’un ise “Legends Of Yesterday,” adlı bölümleriyle bu iki süper kahramanı bir kez daha bir arada çalışırken göreceğiz. Bu bölümler aynı zamanda yeni ve ölümsüz bir süper kötü olan Vandal Savage’ın da ilk kez ekranlarımızda boy gösterişine sahne olacak.

İkili bu yeni düşmanı tek başlarına alt edemeyeceğini anladığında yeni bir süper kahraman ekibi kurmak için kolları sıvayacaklar. Yani Legends Of Tomorrow’u… Flash ile Arrow’un yanı sıra Atom, Hawkman, Hawkgirl, White Canary, Captain Cold, Heatwave ve Firestorm’dan oluşacak ekibe gelecekten gelen ve başarısız oldukları takdirde tüm dünyanın yok olacağını (başka ne olabilirdi ki?) haber veren Rip Hunter adlı bir zaman gezgini yardım edecek.

Flash’ın “Legends of Today” bölümü 1 Aralık’ta, Arrow’un “Legends of Yesterday” bölümüyse bir gün sonra, 2 Aralık’ta yayına girecek. Toplamda 13 veya 15 bölümden oluşması planlanan Legends Of Tomorrow dizisi ise 21 Ocak 2016’da başlayacak.

Bu yeni ekibin maceraları sonlandığında bizi neler bekleyecek, Arrow ile Flash dizilerini nasıl etkileyecek merak ediyoruz doğrusu.