Engelsiz Çizgiler Devrim Kunter ve Sevin Okyay’la NTV Radyo’da!

sevin-okyay-ust

Devrim Kunter bu pazar Sevin Okyay’ın sunduğu Cinayet Masası’nda görme engelliler için başlattığımız çizgi roman projemiz Engelsiz Çizgiler’den bahsedecek!

Değerli yazar ve çevirmen Sevin Okyay’ın her hafta sunduğu Cinayet Masası programının bu haftaki konuğu Seyfettin Efendi çizgi romanlarıyla gönlümüzde (ve kütphanemizde) ayrı bir yer edinen sevgili Devrim Kunter olacak.

Sekiz yıldır devam etme başarısı gösteren Cinayet Masası’nda konuklar genelde romanlarından birer bölüm okuyor. Ancak sizin de kabul edeceğiniz üzere söz konusu çizgi roman olduğunda bu pek mümkün değil. Sevgili Devrim Kunter de bu fırsattan istifade Engelsiz Çizgiler projemiz kapsamında metin hâline getirilen bir Seyfettin Efendi macerası okuyacak ve görme engelliler için başlattığımız projeden bahsedecek.

Cinayet Masası bu pazar, saat 16:10’da NTV Radyo’da yayımlanacak. Hem Devrim Kunter’e hem de Sevin Okyay’a buradan çok teşekkür ediyor, bu değerli jestin pek çok görme engelli arkadaşımıza çizgi roman okuma yolunu açmasını temenni ediyor ve muhteşem bir yayın diliyoruz!