Lemony Snicket Bulundu!

lemony-snicket-ust

Talihsiz Serüvenler Dizisi’nin merakla beklenen televizyon uyarlamasında serüvenlerin anlatıcısı Lemony Snicket karakterine hayat verecek olan aktör bulundu.

Beaudelaire öksüzlerinin serüvenlerinin konu alınacağı yapımda kitap serisinin yazarı Daniel Handler’ın takma adı olan Lemony Snicket karakterini canlandırması konusunda Seinfeld dizisinin yıldızlarından Patrick Warburton ismi üzerinde uzlaşıldı.

Böylece hâlihazırda ekibinde Kont Olaf’ı canlandıracak Neil Patrick Harris’i ve Violet Beaudelaire’i canlandıracak Malina Weissman’ı bulunduran dizi hakkındaki umutlarımız daha da büyürken serinin yazarı Daniel Handler de eserinin televizyon dizisine uyarlanmasından duyduğu şaşkınlığını ve mutluluğunu hikâyelerinde sıklıkla başvurduğu ironik bir üslup ile şöyle aktarıyor:

İnanamıyorum. Yıllarca çokça talep gören üst düzey eğlence programları ürettikten sonra Netflix benim dehşet verici, üzücü kitaplarımla itibarını ve başarısını tehlikeye atıyor.

Yapımcılığını ve yönetmenliğini, 2004 tarihli Talihsiz Serüvenler Dizisi filminin de yönetmenliğini yapmış Barry Sonnefeld’in üstlendiği yapımın henüz kesin olmamakla birlikte Kasım yahut Aralık 2016 tarihlerinde yayınlanmaya başlanması bekleniyor.