David Lynch Yeniden Twin Peaks’in Başında!

david-lynch

Geçen ay projeden ayrıldığını açıklayan ve dizinin hayranlarını büyük üzüntüye boğan David Lynch, kanal yöneticileriyle aralarındaki sorunları hallettiğini ve yeniden Twin Peaks’in yönetmen koltuğuna oturduğunu duyurdu.

Sizlerin de hatırlayacağı üzere ünlü yönetmen Lynch, geçtiğimiz nisan ayında Showtime kanalı yetkilileriyle tartışmış ve Twin Peaks’in (İkiz Tepeler) “olması gerektiği gibi” çekilebilmesi için ihtiyaç duyduğu maddi kaynağı sağlamadıklarını belirtmişti. Bunun ardından da üzücü bir ayrılık haberi vurmuştu hepimizi.

Ancak görünen o ki Showtime yetkilileri de bu dizinin müthiş potansiyelinin ve David Lynch olmadan eksik kalacağının bizim kadar farkında. Çünkü sadece yönetmenle her konuda anlaşma sağlayıp onu sete geri getirmekle kalmadılar, dizinin ilk planlandığından daha uzun süreceğini de açıkladılar! David Lynch bu haberi Twitter hesabı üzerinden şöyle duyurdu:

Sevgili Twitter dostları, dedikodular göründüğü gibi değil… Onlar gerçek!!! Tekrar gerçekleşiyor. Twin Peaks, Showtime Network’e dönüyor.

Twin Peaks’in ön çekimlerine hemen başlanacak. Orijinal dizide Ajan Dale Cooper’ı canlandıran Kyle MacLachlan’ı yine aynı rolde izleyeceğiz. Ayrıca ilk dizide cinayete kurban giden Laura Palmer’ı canlandıran Sheryl Lee ve lise öğrencisi Bobby’yi oynayan Dana Ashbrook da kadroda yerini koruyanlar arasında.

Yeni sezonun “uzun zamandır merak edilen sorulara” cevap vereceği söyleniyor. Ve buradaki uzun zaman 25 yıl! Merakla bekliyoruz!