Supergirl Olumsuz Yorumlara Cevap Verdi

supergirl-melissa-benoist

CBS’nin yeni dizisi Supergirl’ün başrol oyuncusu Melissa Benoist, internette dolaşan olumsuz eleştirilere cevap verdi.

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz haftalarda Supergirl dizisi için uzun bir fragman yayınlanmış ve internet alemini tam bir karmaşaya sürüklemişti. Kimileri bizi çok ama çok kötü bir dizinin beklediğini ve bunun şimdiye dek izledikleri en kötü süper kahraman fragmanı olduğunu söylemişti. Kimileriyse (ki onlardan biri de benim) Supergirl’ün bu insancıl ve esprili yaklaşımını sempatik bulmuştu.

Superman’in kendine daha az güvenen kuzenini canlandıran Melissa Benoist verdiği bir röportajda bu konuyla ilgili görüşlerini belirtti ve Supergirl’ün neden diğer klasik süper kahraman dizilerden farklı olduğunu açıkladı:

Supergirl hem güçlü bir kadın hem de kadın bir kahraman, ki şahsen bunun çok önemli olduğunu ve içinde bulunduğumuz şu günlerde dünyadaki pek çok insana çok şey ifade edeceğini düşünüyorum. Ayrıca, her ne kadar süper güçlere sahip bir uzaylı olsa da, insancıllığı da beni etkiliyor. Ne kadar kusurlu ve karmaşık bir karaktere sahip olduğunu görmek de öyle… Bugünlerde gördüğünüz diğer süper kahramanlara göre daha karmaşık bir kişiliği var. Greg (Berlanti) daha en başından itibaren onun içine hayat üfledi. Hatta görüşmelerimizden birinde bana onun “Süper kahramanların Annie Hall’u” (Woody Allen’in otobiyografik bir filmi) olduğunu söyledi ve dizide oynamayı o anda kabul ettim. İçten içe sevinç çığlıkları atıyordum.

Benoist röportajın devamında canlandıracağı kahramanın hayata anlam katan diğer her şeyi anında bir kenara bırakıp doğrudan çılgınca bir aksiyona dalmayacağını, bunun farklı bir hikâye olduğunu ve bu dünyada yerini bulmaya çalışan genç bir kızın hikâyesini anlatmaya odaklanacağını belirtti.