Supergirl’ün İlk Fragmanı Yayınlandı… Ve Harika Görünüyor!

supergirl

CBS kanalı yeni süper kahraman dizisi Supergirl için ilk fragmanını yayınladı ve diziye ilk başta burun kıvıranlara bile anında çark ettirdi.

Eğri oturup doğru konuşalım. Supergirl dizisi ilk duyurulduğunda çoğumuz kendisinden pek de umutlu değildik. Hatta bizim içimizde bile ‘Ne gerek vardı ki?’ sorusunu soranlar bile oldu. Sonuçta bugüne dek hem onu hem de kuzeni Superman’i pek çok kez sinemada ve televizyonda görmüştük. Ayrıca bu sıralar pek çok başarılı süper kahraman dizisine de sahibiz. Supergirl bize daha önce göremediğimiz ne verebilirdi ki? Cevap veriyorum: Çok şey!

Dizinin tanıtımı için yayınlanan ilk video bence gerçekten de harika görünüyor. Bunda Supergirl’ün o meşhur kırmızı mavi kostümü kuşanmasının ya da uçmasının payı pek yok üstelik. Evet, bunları da yapıyor ama asıl odaklandığı konu Kara Zor-El’in güçlerini kullanmayı nasıl öğrendiği. Fakat bunu klasik süper über kahraman klişelerine saplanmadan yapıyor. Karşımızda saf, telaşlı, heyecanlı, ünlü olmak isteyen bir genç kız var. Ve onun acemilikleri, sempatik tavırları ve sakarlıkları diziye inanılmaz bir samimiyet ve sıcaklık katmış. Hafif komedi unsurları ve Superman’e gönderilen ufak tefek referanslar da pastanın kirazı olmuş doğrusu.

Sizi bilmiyor ama bu videoyu izledikten sonra Supergirl beni fena tavladı. Bence en kocamanından bir şans verilmeyi fazlasıyla hak ediyor. Siz ne dersiniz?

Supergirl televizyonlarımıza önümüzdeki sonbahar aylarında konuk olacak.