Kayıt Ol

İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Daarlan Gardan

Sayfa: [1] 2 3 ... 51
1
Eğlence & Mizah / Ynt: İtiraflar
« : 31 Ağustos 2016, 21:04:27 »
Süper laflar. LYS'de ilk 1500'e girin sonra tekrar hesaplaşırız.

2
Eğlence & Mizah / Ynt: İtiraflar
« : 31 Ağustos 2016, 19:51:00 »
Süper lafmış, ağlayarak cevap yazıyorum. Allah'tan sizden farklıyım, sizin gibi olsaydım utançtan intihara sürüklenirdim.

Telefonuna bile beş günde bir bakan biri, üyelerinin yüzde doksanının kitap ve bilgisayar oyunu konuşmaktan başka bir şey yapmadığı bir foruma bakmayarak çok şey kaybedecektir.

Sen de üniversite sınavına köpek gibi çalışıp iyi bir dereceyle iyi bölüm kazansaydın, bütün dünyanın bu forumdan ibaret olmadığını kavrayacak kadar başarı tatmış olurdun. Hadi C1 seviyesinde bile olmayan İngilizcen'le reddit'ten haber aparmaya devam et.

3
Sugar daddy Terry'nin kitaplarını on sekiz yaşınıza kadar orijinal dilinde okudunuz okudunuz, aksi durumda sugar daddynin kendisi gibi kitapları da ölmüş demektir.

4
Eğlence & Mizah / Ynt: İtiraflar
« : 15 Ağustos 2016, 19:57:44 »
Forumda MIT'nin ileri fizik çalışmalarının kampüste yapıldığını sanan ve bu engin bilgisiyle yolumuzu aydınlatan bir üye var.[*]Lordmuti[/*]

Ama suç bende, ODTÜ EE öğrencisi bile bulamayacağım bir forumdan çok şey beklemişim.[*]İtiraftır.[/*]

5
Tartışma Platformu / Ynt: Dişi Protagonist
« : 09 Ağustos 2016, 21:15:34 »
Bu forum belli aralıkla feminizm goygoyu yapan üyeleri ve buna izin veren yönetimi yüzünden benim gözümde sonsuza denk bitmiştir.

Biz güçlü ve becerikli kadın profilini düşündüğümüzde aklımıza Ada Lovelace gelir, Lisa Randall gelir, Lisa Randall'in kardeşi Dana Randall gelir, Sabrina Gonzalez Pasterski gelir, Maria Spiropulu gelir, Anita Borg gelir, Zeynep Ton gelir, bizim aklımıza bunlar geliyorken, terörist sevicilerin aklına insan yaşamına hiçbir katkısı olmadan ömrünü doldurmuş, insan kanı akıtmaya programlanmış katiller gelir. Bizim aklımıza Güler Sabancı geleceği kesindir, sizin aklınıza Sabancı'nın katili pek becerikli Fehriye Erdal geleceği kesindir!

Bu forumda tanışıp kısa süreli de olsa bağ kurduğum insanlara hayatta başarılar dilerim.

6
Diğer Fantastik Eserler / Ynt: Büyücüler - Lev Grossman
« : 07 Ağustos 2016, 23:44:08 »
Ben Harvard'lı ve Yale'lı yazarların kitaplarını elime alırken ellerim bacaklarım titriyor, insanlar bu iki üniversiteden mezun olmuş istisna bir yazarın kitabını takvim yaprağından farksızmış gibi yeriyorlar.

7
''Musk akademik anlamda sınıfındaki seçkin öğrenciler arasında olmamasına rağmen notları yüksek olan ve kendi ilgisi doğrultusunda deneysel bir bilgisayar programına seçilen bir avuç gençten biriydi.''

- Ashlee Vance, ''Elon Musk: Tesla, SpaceX ve Muhteşem Geleceğin Peşinde''

O seçkin öğrenciler Güney Afrika KPSS'siyle memur olmuşlar.

8
Oyunlar / Ynt: Müzikleriyle Hatırlanan Oyunlar
« : 07 Ağustos 2016, 17:48:41 »

9
Liman Kütüphanesi / Ynt: Beğendiğiniz Alıntılar
« : 01 Ağustos 2016, 16:36:52 »
Emrehan Halıcı'nın on dokuz buçuk sene evvel, üç ayda bir yayınlanan ODTÜ'lü dergisinin, on üçüncü sayısı için verdiği röportajdan bir dilektir:

''Yeni bir yüzyıla girerken, Türkiye, düşünen, bilgi üreten ve bilgi kaynaklarını kullanarak verimli olmasını bilen, zihinsel üretimi yüksek insanların oluşturduğu bir kimlikle dünyaya yön veren ülkeler arasında yer almayı amaçlamalıdır.''

Sayın Halıcı olsaydım, Türkiye'ye dair umutların kuvvetli olduğu geçmişi düşünerek her gece bir büyük rakı bitirirdim.

10
Stratejik Derinlik - Ahmet Davutoğlu
Hoppala Sincap - Aziz Sivaslıoğlu

11
Müzik / Ynt: Şu Anda Ne Dinliyorsunuz?
« : 18 Temmuz 2016, 18:33:55 »
Robert Johnson & Erkan Oğur & İlkin Deniz - Ancient Aegean

Bu başlığı seviyorum, kaliteli eserlerle tanışmama vesile oluyor.

12
Yazarlar / Ynt: George R. R. Martin
« : 13 Haziran 2016, 21:50:05 »
İngilizce yazdığından emin misiniz ya da emin midir, ufak bir soru için kendisini dürter misiniz?

Serisinin son kitabını İngilizce okuyan biri olarak söylerim ki; bu klasik Murica dombilisini, Tolkien ve Jordan'la kıyaslayanların kafasına hünkarımız edasıyla satranç takımı fırlatıp, sen kimsin ya çekmek istiyorum.

Tembelimizin hiçbir edebi değeri olmadığı için akademik dünyaya yansıyan hiçbir katkısı olmayacakken, Çalışkanımız adına Cambridge, Carnegie Mellon, Dartmouth gibi birçoğunuzun yerleşkelerine adım atsa referans olarak yazacağı okullarda günler süren konferanslar düzenlenir. Kayıp Rıhtım'ın orta zekalıları da boynuz kulağı geçemez mi goygoyu yapar durur.

13
Güncel / Ynt: Takip Ettiğiniz Youtube Kanalları?
« : 10 Haziran 2016, 16:46:23 »
Kanal: Ventures Zone

Ülkemizdeki girişimcilik ve startup anlayışı incik boncuk, sebze ve meyve pazarlamaktan öteye gidemediğinden, nitelikli girişimcilerin sesini duyurabildiği nitelikli oluşumlara ilgi az oluyor.

En sevdiğimdir: https://www.youtube.com/watch?v=LgP6qGpIq_Q

14
Eğlence & Mizah / Ynt: Bugün Ben Şunu Öğrendim:
« : 02 Haziran 2016, 17:56:27 »
http://i.imgur.com/zal3Zzl.jpg

Fotoğrafta 32 CEO 62 CTO var, ama o gün bir işim olup fotoğraf çekimine katılamadığım için, fotoğrafta istemsizce odaklanacağınız yakışıklı ve karizmatik bir venture capitalist bulunmuyor.

Kaynak: https://en.wikipedia.org/wiki/PayPal_Mafia

Siyasi parti kursalar partinin ismi Hot Dog ya da San Francisco'nun Hızlı Gençleri olurdu. Bu ne ya...

15
Ben de planlarına göre on sene sonra akademisyen olacak biri olarak, ruh inancı olan akademisyenlere saygı duyuyorum, ama ruh inancı gibi dini motifleri dersteki örneklerle öğrencilerine empoze ederek, inançlı öğrenciler gözünde prestij kazanmaya yönelik ya da inançsız öğrencileri rahatsız etmeye yönelik hareket eden akademisyenlerden rahatsızlık duyarım.

Amatör olarak bile olsa beyin çalışmış biri ruhun olmadığını, beyin gibi karmaşık bir sistem varken ruh sistemine gerek duyulmayacağını fark edebilir. Mont üstüne kısa kollu tişört giymek?

Sayfa: [1] 2 3 ... 51