Yayıncı cevap verecektir ama ben şunu söylemek isterim, Kılıçların Fırtınası Amerikan basımında da iki kısım halinde basılmış. En azından Amazon.com'daki halleri bizdeki gibi iki kısım.
Alıntı yapılan: Fırtınakıran - 02 Mayıs 2012, 18:01:16Yayıncı cevap verecektir ama ben şunu söylemek isterim, Kılıçların Fırtınası Amerikan basımında da iki kısım halinde basılmış. En azından Amazon.com'daki halleri bizdeki gibi iki kısım. US versiyonu tek kitap, UK versiyonu 2 kitap.
Tebrik ederim, Kılıçların Fırtınası'nı -önceki kitapta olduğu gibi- yine ikiye bölüp yayımlamışsınız. Sanırım biraz daha para tırtıklamak için yapıyorsunuz ?!
Amazon şuradaki yayınevinin Amerikalı olduğunu söylüyor da: -Part I-Part IIYayıncı: HarperCollins-> The company name is a combination of Harper & Row, an American publishing company acquired in 1987Buna dayanarak söyledim.
Alıntı yapılan: Nightrain - 02 Mayıs 2012, 17:56:44Tebrik ederim, Kılıçların Fırtınası'nı -önceki kitapta olduğu gibi- yine ikiye bölüp yayımlamışsınız. Sanırım biraz daha para tırtıklamak için yapıyorsunuz ?!Biraz daha para "tırtıklamak"?Toplam sayfa sayısına ve fiyata tekrar bir bakmanızı öneririm. Toplam 1200 sayfa için 40 TL gibi bir fiyat bence tırtıklamak değil...
Alıntı yapılan: galaxie - 02 Mayıs 2012, 18:40:18Alıntı yapılan: Nightrain - 02 Mayıs 2012, 17:56:44Tebrik ederim, Kılıçların Fırtınası'nı -önceki kitapta olduğu gibi- yine ikiye bölüp yayımlamışsınız. Sanırım biraz daha para tırtıklamak için yapıyorsunuz ?!Biraz daha para "tırtıklamak"?Toplam sayfa sayısına ve fiyata tekrar bir bakmanızı öneririm. Toplam 1200 sayfa için 40 TL gibi bir fiyat bence tırtıklamak değil...Tamam, 3.kitap 2 cilt çıkmış yurtdışında, 2.kitap neden öyle? Kalın diyorsan, Kralkatili Güncesi'nin 2.kitabına bakmanı öneririm.
Tamam, 3.kitap 2 cilt çıkmış yurtdışında, 2.kitap neden öyle? Kalın diyorsan, Kralkatili Güncesi'nin 2.kitabına bakmanı öneririm.
iblis döngüsünün çevirisi devam ediyor, öğrendiğim kadarıyla üçte biri bitmiş ama kitap biraz kalın olduğu için (1000 küsür sayfacık ) çevirisi ve edisyonu biraz sürecek... Şimdilik kitapla ilgili verebileceğim haber bu beklerken kolay gelsin