Şu konuya baştan aşağı bir bakıyorum da... Yeni yazarların İhsan'dan öğrenmesi gereken birçok şey var. İhsan da yeni yazar fakat bu işi senelerdir yapıyor gibi soğukkanlı ve içten.
Bazı kitap konuları görüyorum. Kendi çalıp kendi oynayan kişiler var ve bu da ister istemez insanın zihninde soru işareti bırakıyor. Olan her olayı konuya yazıp reaksiyon bekleyenler... Neden bu kadar reklama gerek var ki? Sorusunu sorunca aldığınız cevap hep kötü oluyor. İnsanın kitabı alası varsa bile bu istek uçup gidiyor.
Gel gelelim İhsan'ın kitabının konusu bile başkları tarafından açılmış ve başkaları tarafından götürülüyor. O kadar alçak gönüllü bir insan ki teşekkür etmek ve şaşırmak dışında birşey yapmıyor

İşte böyle kitaplar için okur herşeyi yapabilir. Çünkü insan da yazar hiç reklam yapmasa bile başkaları övüyor demek ki güzel kanısı bırakır. Ben her gittiğimde D&R'ın çok satanlar kısmına koyuyorum kitabı mesela çünkü hak ettiği yerin orası olduğunu düşünüyorum. Nice kitapların basılır umarım gerçek yazar özelliklerini taşıdığını düşünüyorum çünkü.