Hikaye Güncellemeleri:
1-Korku konusunda çok başarılı olamadığıma karar verdim. Bunun için hikayeye bir fantastik-korku denemesi deyip de korku yazarlarına hakaret etmek istemiyorum. O yüzden konu başlığını Fantastik Kurgu olarak değiştirdim.
2-Hikayenin sitesindeki 13 yaş ve üzeri için uygundur yazısı da kalkmıştır. Yaş sınırlamasına gerek yok.
3-İlk sezon erken sonlanacak (15 Bölüm planlıyorum. Tabi belli olmaz.).
4-Sezonun sonu ise sadece bir olay hariç aynı kaldı. Bir olayı değiştirdim. Bu olay sayesinde 2. sezona daha rahat geçebileceğiz.
5-Bölümler 3.5 word sayfasına kadar uzatılmıştır. (İlk bölüm 1 word sayfasından biraz daha fazlaydı.)
2. Sezon Spoilerları(

):
1-2. sezon yazın başlayacak (muhtemelen) ve karakterlerimiz çok farklı bir maceraya atılacaklar. Bu sezon sanki yeni bir hikayeyi anlatıyormuş gibi olacak.
2-Bu sezon yepyeni karakterler eklenecek ve paralel gerçeklikler olayın derinine de inilecek.
3-2. sezon hikayede isim değişikliği olabilir.
4-1. Sezon finalinde okuyacaklarınız 2. sezonun konusunu anlamanıza yardımcı olacak.
Şimdilik bu kadar.

Not: Niye daha 1. sezonu bitirmeden 2. sezondan bahsediyor derseniz hikayenin 1. sezonunu sonlandırmayı kendime söz vermiştim. Ama şimdi de size söz verip garanti altına almak istedim. Hikayenin yarım kalmasını hiç istemiyorum. Hep söylediğim gibi bu hikayeyi çok sevdim ve sonuna kadar gideceğim.
Not2: Evet, evet 9. bölümü yazıyorum.