Yüzüklerin Efendisi İki Kule. TRT 1 sağolsun. TV'de ne zaman LotR olsa kendimi izlemek zorunda hissediyorum nedense.
Katılıyorum. Ne kadar, filmi ezberlemiş ve üstüne tekrar ezberlemiş olsam da rastladığım her zaman, ne durumda olursam olayım asla kaçırmamaya çalışırım. Üç filmin de sonunda -ya da sonuna doğru- ağlarım, bitmesin diye.
Hatırladığım kadarıyla en son American Gangster isimli bir film izlemiştim. Film Amerika'da yaşayan siyahi bir vatandaşın, sosyal zincirleri nasıl kırdığını ve rengine rağmen beyaz rakipleri karşısında nasıl dünyanın en ünlü uyuşturucu baronlarından biri olduğunu anlatıyor. Tabi onu yakalamaya çalışan birkaç polis ve yeni çağın her filminde olduğu gibi intikam, ihanet ve entrika var. Ben filmi çok beğendim. Fakat bir karaktere kolay bağlanan ve kötü sonla biten hikayeleri sevmeyen biriyseniz sinirlerinize hakim olarak izlemenizi tavsiye ederim.
Bir de birkaç ay önce köydeki küçük televizyonumuzda bir film izlemiştim. İsmi Kasırga idi. Bir siyahi boksörün sırf rengi yüzünden yaşadığı acıları ve hayatının alt üst olmasını anlatıyor. Gerçekten çok mükemmel bir filmdi. Herkesin, her yaştan kişilerin izlemesini tavsiye ederim. Fakat küçük bir uyarı; bazen mutlu sona ulaşmak için biraz sabır gerekir. Durgunluk sahneleri başlayınca filmi kapatmamanızı öneriyorum.