Gittim,Gördüm,Yorumluyacağım

ilk önce caspian güzel yorumlanmış gerçekten oynayan arkadaşı tebrik ediyorum (Caspianla susan hiç yakışmamışlar kimse kusura bakmasın

)
narnıalılar birkere daha cesaretlerini gösterdiler helal olsun hele o kıyımın yaşandığı sahnede ağlıcaktım nerdeyse

aslanı hiç anlıyamıyorum tam yumurta kapıya geldiğinde geliyo yardıma tamam anlıyorum kimse lucy'e inanmadı aslanı gördüğüne bulmak içinde bi çaba göstermediler ama okadar canada mal olmazdı en azından

lucy,edmund,peter,susan gerçekten çok büyümüşler caspian onları ilk gördüğünde yüz hali ve ilk yorumu müthişti

beyaz cadıda yani o durumda bile kötülüğü düşünüyor yazık acıyorum ona

mirazda süperdi iyi yansıtılmış beyazperdeye oynayan kişiyi tebrik ediyorum ayrıca okadarda güçlü değil ilginç bi durum

eee bu işler sırayla cairparavele yaptıklarından sonra mirazın sonuda çok iyi oldu gene ihanete uğradı o kadar kötülüğün bir sonu vardır

-------------------------------------------------------------------------------------------------
Ayrıca 200 kişilik sinemada sadece 18 kişi saydım çok büyük bi rezillik hemde filmin 2.gününde ayıptır artık ülkemize film getirmicekler.(!)
Vede gene ne olursa olsun senaristine,yönetmenine,oyuncularına teşekkür ediyorum bana hoş,güzel,eğlenceli ve bi okadarda heycanlı dakikalar geçirttikleri için umarım devam filminide çekerler keyifle izleriz