Herhangi bir subliminal mesajı fark eden biri, çok güzel bir iş yapar. Hiçbir subliminal mesajı fark edemeyen biri, pek güzel bir iş yapar.Bazı zamanlarda ise, beyin bize oyun oynar. Var olmayanı gösterir ya da var olanı göstermez.
Bazılarımız da ne meraklı hayran oldukları Hollywood sinemasını aklamaya. Bugün bilinen bir gerçektir. Bazı psikologlar da söylerler. 2 sene televizyon izleyen bir insan, izlemeyen insan ile çok farklı duruma gelir. Düşünme melekeleri zayıflar.
Alıntı yapılan: Memory - 17 Nisan 2013, 17:10:07Bazılarımız da ne meraklı hayran oldukları Hollywood sinemasını aklamaya. Bugün bilinen bir gerçektir. Bazı psikologlar da söylerler. 2 sene televizyon izleyen bir insan, izlemeyen insan ile çok farklı duruma gelir. Düşünme melekeleri zayıflar. O halde 3 senedir tv izlemediğim için benim melekelerim baya güçlenmiştir Subniminal mesajlar hakkında iki tez vardır birincisi gizli mesajlar olduğu, ikincisi gizli mesaj oldukları bilerek halka duyrulup reklamın iyisi kötüsü olmaz diyerek gerçek yalanlar eşliğinde sunulduklarıdır. Şu bir gerçekki çok ünlü filmlerden çizgi filmlere ve ünlü sanatçıların kliplerinden konserlerine, kıyafetlerine kadar her şeyin içine sızmış olan bu akım gözümüzün önünde dansedip ben burdayım diye bas bas bağırıyor. Son yılların en gözde ismi ise Lady GAGA. Hatunun (kadından çok ilkat garibesine benziyor ama napalım ) yaptığı, söylediği ve giydiği her şeyde mesaj var!
http://michaelsikkofield.blogspot.com/2013/02/subliminal-mesajlar-cizgi-filmler-ve_17.htmlblogundaki yaziyi ve devam yazilarini okumanizi oneririm.
Alıntı yapılan: cigarette smoking man - 20 Nisan 2013, 02:08:32http://michaelsikkofield.blogspot.com/2013/02/subliminal-mesajlar-cizgi-filmler-ve_17.htmlblogundaki yaziyi ve devam yazilarini okumanizi oneririm.Öncelikle Memory ben dalga geçmedim o esprili bir yaklaşımdı ve ister inan ister inanma ben 3 senedir tv izlemiyorum. Zaten vaktimde yok. Lİnkdeki siteye gelirsek benimde takip ettiğim bir blogtur ama biraz argo kullanımı fazla diye ben link vermenin uygun olup olmayacağına karar verememiştim siz atmışsınız iyi oldu. Bir çok yazısını zaten okumuşumdur ve özellikle dünya nüfusunun azaltılması planına göz atın derim.