İkinci sezona başlar gibi başlamadı. Güzel bir giriş oldu. İkinci sezonda (özellikle ilk altı bölümü izlerken) sıkılmıştım. Bu bölümde hiç sıkılmadım. Bazı sahnelerde olayın sadece zombi öldürmek ve hayata tutunmak olmadığını gösterdiler.
Açıkcası, ikinci sezondan sonra, böyle bir giriş beklemiyordum. İlk bölümden itibaren sürecek bir altı bölümlük yavaşlama bekliyordum. (Daha ilk bölüm, şu an gerçekten çok iyi, yine de yarılanmadan kesin konuşmayayım.) Hapishane, hikayenin konusuna, gidişine, ilaç gibi geldi.
Her sezonda, yeni yeni karakterlerin olması da ilaç gibi gelecektir. Karakterlerden sıkılmaya başlamıştım. Yeni hayatlar, yeni maceralar, yeni yüzler de iyi gelecektir.
Dizi neredeyse nirvanasına vardı. Bundan sonraki bölümlerde 'neler olabilir ki daha ya?' diye düşünüyorum. Ama düşünmekle kalıyorum. Cevaplayamıyorum.
Gerilim bölümleri ve soundtracklar çok basit geliyor. Hiç değilse beni etkilemiyor. Şu da var, o kadar kan dökmelerine, makyaja rağmen etkilenmiyorum. (Mideye de bir şey olmuyor.
) American Horror Story ile karşılaştıracak olursam, onlar neredeyse hiç kan dökmemelerine rağmen, hatta çok az bir bütçeyle, rüyalarıma girecek kadar etkilemişlerdi.