Boş Balon Dergisinin 3. Sayısı Çıktı!

bos balon

Türkiye’nin tek çizgi roman araştırma dergisi olan Boş Balon, 3. sayısıyla satış noktalarındaki yerini aldı. Ülkemizin çizgi roman kültürüne bir katkı sağlamaktan başka amacı olmayan ve hiçbir maddi kazanç gözetmeden yazılar kaleme alan dergi ahalisi bakalım nelere yer vermiş.

BOŞ BALON Çizgi Roman Araştırmaları Dergisi  2 ayda bir çıkan sayılarına bir yenisini ekledi. Bu sayıda da bizi yazarlarının araştırma dolu ve yetkin makaleleri bizleri bekliyor. Fakat bununla da kalmıyor. Almanyalı Türk mangaka Reyhan Yıldırım ile gerçekleştirilmiş bir röportaj da derginin sayfaları arasında yerini almış durumda. Ama hiç bununla biter mi? Bitmez! Bir de üzerine, Seyfettin Efendi‘nin yazarı Cihan Türe ile Hayırsız Ada üzerine yapılmış bir söyleşi geliyor. Seyfettin Efendi‘yi hep çizeri Devrim Kunter ile tanıdık, peki ya yazarını ne kadar biliyoruz?

Sitemiz Genel Yayın Editörü ve Yöneticisi Hazal Çamur, 2.sayıda olduğu gibi bu sayıda da bir yazısıyla yerini aldı. “Gerçek Kabuslardan Kabus Kahramanlar Doğrumak – Ya da Kısaca Bizi Kim Kurtarmalı?” adlı yazısıyla ülkemizde yaşanan pek çok kan donduran olayı ve tüm bunlar düşünüldüğünde nasıl bir kahramana ihtiyacımız olup olmadığını tartışıyor. Soruyor bize Hazal Çamur: Bunca pislikten bizi hangi profildeki kahraman kurtarabilir? Gerçekten bir “kahraman” mı tüm bunlara dur diyebilir?

Biz bir kez daha adı boş, kendisi dolu dergiye katkıda bulunmadan edemiyoruz. Ümit Kireççi önderliğindeki bu ekibi istikrarları için tebrik ediyor, yeni sayıları merakla bekliyoruz!

10420223 1626589294241346 4645652343602752017 n