Arap Saçına Dönen Proje: Twin Peaks

twin peaks showtime

Geçtiğimiz nisan ayında Showtime kanalı yetkilileri ile bütçe konusunda anlaşamadığını dile getiren David Lynch, dizinin yeniden çevriminin yönetmenlik koltuğunda oturmayacağını açıklamıştı.

Bundan 1 ay sonra, kanalla her türlü pürüzü giderdiklerini söyleyen Lynch, yeniden Twin Peaks’in kadrosuna katıldığını duyurmuştu ve yapımcıların David Lynch’siz bir Twin Peaks olmayacağını anlamaları hepimizi sevindirmişti.

Bu haberlerin ardından dizi hakkında güzel haberler de gelmeye devam etmiş ve ilk olarak 8 bölüm çekileceği duyurulan dizi, 16 bölüme çıkarılmıştı. Bununla da yetinmeyen kanal, dizinin orijinal bestecisi olan Angelo Badalamenti’yi de kadroya katmıştı. Son olarak, dizinin oyuncularından Sherilyn Fenn ve Sheryl Lee’nin dediğine göre orijinal serinin unutulmaz mekânlarından biri olan Double R Diner restoranı da geri dönüyordu.

Her şey çok güzel devam ederken, çekimlerin eylül ayında Washington’da başlanacağı dahi kararlaştırılmışken, beklenmedik kötü bir haber daha geldi.

Dizinin yaratıcısı Mark Frost, kült gerilim dizisinin yeniden çevriminin 2016’da değil, 2017 yılında ekranlara geleceğini resmi olarak dile getirdi.

Bu son haberle üzülen dizinin hayranlarını bakalım önümüzdeki aylarda neler bekliyor olacak. Ama kesin olan bir şey var: Er ya da geç Twin Peaks’e kavuşacağız.