Euron Greyjoy’u Canlandıracak Aktör Belli Oldu!

euron greyjoy ust

Game of Thrones’un yeni sezonundan haberler gelmeye devam ediyor. Kitaplardaki önemli karakterlerden biri olan Euron Greyjoy’u canlandıracak isim de nihayet açıklandı.

Beşinci sezonunun son sahnesiyle bizi şaşkınlıktan dumur olmuş bir şekilde bırakan efsane dizi Game of Thrones cephesinden yeni haberler gelmeye devam ediyor. Bildiğiniz üzere sizlere kısa bir süre önce usta aktör Ian McShane’in 6. sezon kadrosuna katıldığı haberini vermiştik. Aktörün hangi karakteri canlandıracağı konusuysa hala belirsizliğini korumakta.

Öte yandan Game of Thrones severleri buluşturan Watchers on the Wall aldı blog sitesinin verdiği habere göre, hayranlar tarafından en çok merak edilen karakterlerden biri olan Euron Greyjoy’u ise hangi aktörün canlandıracağı belli oldu; Pilou Asbaek.

Lucy, The Borgias ve Borgen gibi yapımlardan tanıdığımız Danimarkalı oyuncunun diziye kesin olarak dahil olduğu HBO tarafından da onaylandı. Fakat böyle önemli bir karakter için Mads Mikkelsen gibi daha tanınmış bir yüz beklerken, çok fazla adı sanı duyulmamış bir aktör seçilmesi ufak bir şaşkınlık yaratmadı da değil.

Dizi bilindiği gibi demir adalar cephesine çok fazla zaman ayıramamıştı son sezonda. Anlaşılan Greyjoyları bol bol görme şansını elde edeceğiz bu kez. Bakalım Pilou Asbaek, Balon Greyjoy’un “Karga Gözü” olarak bilinen erkek kardeşi ve “Sukunet” adlı dilsizlerden oluşan geminin kaptanı Euron Greyjoy’a nasıl bir yorum getirecek, bekleyip göreceğiz.

Biz altıncı sezon için oldukça sabırsızlanmaya başladık açıkçası.