Kayıt Ol

LegalMc - Arda Sırık

Çevrimdışı LegalMc

  • ****
  • 1215
  • Rom: 33
  • Unimpressed was his default state.
    • Profili Görüntüle
Ynt: LegalMc - Arda Sırık
« Yanıtla #30 : 13 Nisan 2012, 20:28:24 »
Tüm arama sonuçlarını kahvemi yavaşça yudumlarken inceledim ama bir bok anlamadım. O yüzden Larayeler ile ile ilgili sekmeleri kapatıp şarkıyı dinlemeye devam ettim. Görüntü kalitesi zaten 240p olduğu için zaten hiçbir şey anlaşılmıyordu, alta aldım ve monitöre öyle bakmaya başladım. Arka planda Windows'un klasik dağ bayır manzarası vardı. Çok basit ama vazgeçilmezdi. Bilgisayarla çok fazla zaman geçirmediğim için değiştirme gereği duymamıştım. Sandalyede rahatça geriye yaslanırken üstüme biraz kahrolasıca kremalı kahve sıçrattım, neyse ki üstümde bir şey yoktu.

Şimdi yalnız resimlerde
Eski dostlar, eski dostlar


Şarkı biterken kahveyi kafaya diktim. Yoğun sıvı yemek borumdan mideme giden yolu takip ederken kafamın üstünde alternatif akımla ampullerin yandığını hissettim. Eski dostlar... Piç Engin hala mesaj atmamıştı ama tek eski dostum o değildi, bir de ibne Teo vardı. Bu civarlardaki -yani tüm İstanbul- herkesi tanırdı. Ama sorun şu ki Bay C. bu civarlarda mıydı? Öyle olduğunu umuyordum.

Koltuk altlarımı koklayıp o kokuyla sandalyeden düşünce duş almam gerektiğini farkettim. Bilgisayarı kapattım, salonun kenarına attığım atletimi de alıp banyoya girdim. Boxerımı da çıkarınca anadan doğma -lafın gelişi- bir şekilde ayna karşısında buldum kendimi. 5 saniye kadar dans ettikten sonra duşa girdim. Yarım saat gibi bir süre sonra çıktığımda kıçımda hafif bir acı hissetmeye başladım. Anlaşılan su faturası şimdiden etkisini göstermeye başlamıştı.

Gardıroptan yeşil-siyah tişörtümü ve kot pantolonumu alıp giyindim. Cep telefonumu, maymuncuğumu, silahımı, bilyelerimş ve iskambil kartlarımı alıp dışarı çıktım. Taksiye binip Teo'nun mekanını tarif ettim.

Bekle beni ibne Teo, ben geliyorum.
Yaşasın!
Ne kadar da ideolojik yaklaşıyoruz birbirimize.

Çevrimdışı Fiddler

  • ***
  • 565
  • Rom: 32
  • Bazen Herkes Duysun Diye..
    • Profili Görüntüle
    • A. Orçun CAN
Ynt: LegalMc - Arda Sırık
« Yanıtla #31 : 21 Nisan 2012, 18:29:34 »
Arda taksiden inerken bir mesaj geldi:

"Canın istediği zaman insanlardan bilgi koparabileceğini mi sanıyorsun? Aslında düşündüm de, bir kaç bilgi biliyorum sanırım. Rivayete göre bu herifin ismi Cemil, Cemil İpekçi. Ressamlığa soyunmuş bu godoş, ben de onun resimlerinden birini koruyorum şu an. İnsanın inanası gelmiyor değil mi, ama gerçek bu. Galiba iblislerle falan da gizli anlaşmalar yapmış. Asırlar öncesinden kalma bir katedraldeki gizli kapıyı arıyorlarmış. Neyse, söyleyeceklerim bu kadar, Bilge'yi görürsen selam söyle. : )"

Şöföre parayı uzatarak taksiden indi ve Teo'nun mekanına girdi. Burası eski bir mahalle kahvesinden bozma bir bilardo salonuydu. İçeride yüksek tavandan sarkan tungsten ışıklar ve altı bilardo masası duruyordu. Kenarlara gelişigüzel birkaç tahta masa da atılmıştı. Bunlar genellikle perşembe geceleri oynanan kumarlar içindi, onun dışında pek oturanı bulunmazdı.

Arda içeriye girerken Teo'nun adının Teoman'dan kısaltma olup olmadığını düşündü. Adamın hafif kırık bir Rum aksanı da vardı aslında. Belki adı sahiden Teo'ydu. Uzak köşedeki bir masada Teo'yu tek başına oturmuş çay içerken buldu. Oldukça sıska bedeni üzerinde kafası fazla büyük duruyordu. Yavaş yavaş beyazlamaya başlamış uzun saçlarını bir at kuyruğuyla toplamıştı. Çenesinden aşağıya uzun ve oldukça ince bir sakal sarkıyordu. Çayından bir yudum almak için bardağı kaldırırken Arda'yı farketti.
Saatleri Ayarlama Enstitüsü okuyalım..

Çevrimdışı LegalMc

  • ****
  • 1215
  • Rom: 33
  • Unimpressed was his default state.
    • Profili Görüntüle
Ynt: LegalMc - Arda Sırık
« Yanıtla #32 : 23 Nisan 2012, 11:30:14 »
Mesaja bakınca hiçbir şey anlamadım. Sonra daha dikkatli incelemek için zaman ayırabilirdim. Ama şimdi Teo ile $1.000 değerinde ufak bir işim vardı ve hemen halletmem gerekiyordu. Boş mekana girip masaları taradım. Uzaktaki masada oturan Teo dışında bomboştu.

"Oo, sensei Teo!" diyerek masasına gittim. İçimden tipine birkaç küfür ettim ama suratımda çok büyük bir gülümseme vardı. Suyuna gidersem bu işten çok daha kolay sıyırabilirdim belki de. "Görüşmeyeli hiç değişmemişsin, hala oldukça gizemli ve bilgili görünüyorsun." Biraz durduktan sonra devam ettim.

"Ve ben de o bilgiden birazcık yararlanmak istiyorum. Sana iki şey soracağım; Bay C. adında birini arıyorum. Adında derken, elimde sadece bu kısaltma var ama senin o güzel oval kulakların bununla ilgili bir şeyler duymuştur herhalde? Diğer sorum da Faye Laraye. Bu isim hakkında ne biliyorsun? Dökül bakalım sensei!" Şaka olduğunu belirtircesine ufak bir kahkaha attım, şimdi bu taşşaksız anlamazdı falan.
Yaşasın!
Ne kadar da ideolojik yaklaşıyoruz birbirimize.