Daha önce eski Tıp Fakültesi kitapları sahiplendirmiştim. Bugün sahiplenenlerden birisinin Sahibinden.com üzerinden kitabı satmaya çalıştığını öğrendim (bu siteden bir üye değil). Önce kızdım , sonra sinirlendim. Benim niyetim ne insanların niyeti ne dedim. Sonra o üyeye mesaj atıp linki gönderdim sadece. Bazı şeyler söyledi cevap olarak sadece adresimi gönderdim.Çok mu pasifim ? Çıngar filan mı çıkarsaydım ? Ne bilim ifşa filan mı etseydim ?O değilde bu tarz durumlar her daim içimden bir parça daha koparıyor. 22 yaşındayım lan ben. Benim ümitle geleceğe bakmam lazım , büyük hayallerimin , önemli girişimlerimin olması lazım. İyilik yaparken bile mi sorgulamak lazım ? Yoksa en çok iyilik yaparken mi sorgulamak lazım ?Kafamda deli sorular...
Elderscroll'un 2. oyunu olan Daggerfall'u torrentten indirmekle meşgul ve çok heyecanlıyım şu an. Steam'den almak yerine torrent kullanıyor olmanın utancı yüzümü hafiften kızartmakta.Asıl itirafım: Pillars of Eternity çıktığında da oyunu gidip almak yerine torrent kullanmış ve oyun tanrılarının gazabına uğrayıp bilgisayarıma virüs bulaştırmıştım.Çok utanıyorum rıhtım. Ama çok eğlenceli.
Oyunu kendi sitesinden full olarak indirmek varken neden torrent kullanıyorsun diye merak ettim